|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj obrok GH?
11.1.2008 9:46:54   
Pinkyca
Zanima me kdaj je čas ko iz zgolj poskušanja hrane prideš na celoten obrok namesto podoja? Že skoraj 1M poskušava vsak dan kar precej GH ampak vedno je takoj spet lačen in se hoče podojit na 3 ure kot da ne bi jedla prej GH. Koliko naj bi pojedel da bo zadostovalo namesto podoja?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj obrok GH?
11.1.2008 10:53:06   
Anonimen
Koliko pa je user posted image  star? Midve sva kar hitro prešle na obrok, ampak ni panike, tud če vama še po enem mesecu ni uspelo. Je pa res, da sem jo hranila, ko sem vedela, da je lačna.

(odgovor članu Pinkyca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2008 11:34:14   
Suzy.
Jaz mu dodajam približno en mesec, pa se je včeraj prvič zgodilo, da ni hotel še flaše. Star je 5 mesecev in pol.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2008 13:49:00   
Anonimen
Mi smo začeli z gosto hrano ko je bil star 6 mesecev in glih tako ga polno dojim kot prej sam da mu dodajam gosti obrok.

(odgovor članu Suzy.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2008 21:35:10   
barby26
ne ukinjaj mleka prehitro.Pač nahrani ga ko je lačen,pa mu zaenkrat jest nebi vsiljevala gh.Poskusi en obrok gh,drug pa mleko,se pravi vsake tri ure nekaj drugega,baje bi naj mel en frutek dovolj za eni dve uri.Najbolj da poslušaš otroka.V sekakor se mi pa zdi da je 5 mes zelooo prezgodaj otroku vzeti mlečni obrok!lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.1.2008 11:08:49   
Pinkyca
star je točno 6M in fullll rad je, samo zdi se mi da je na 3 ure lačen pa če je GH ali ne

(odgovor članu barby26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.1.2008 13:34:47   
Naja30
Pri nas je šlo kar hitro. V roku 14 dni.

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.1.2008 23:20:05   
Anonimen
Pri nama je šlo res hitro... Kakšen teden, dva.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

bolezen
riba5

pri kerem mesesu je vaš dojenček dobil prvo bolezen npr

1 m (15%)

2m (5%)

3m (10%)

4m (8%)

5m (6%)

kasneje (55%)

Število vseh glasov: 184

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!