Doplačilo za nadstandardno sobo? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Alina -> Doplačilo za nadstandardno sobo? (16.1.2005 11:56:57)

Rodila bom v Celju. Z mojim sva se dogovorila, da bi doplačala za nadstandardno sobo. Ali ima katera izkušnje s tem? Moraš takoj povprašati po njej ko prideš, da te potem res namestijo po porodu vanjo?
Kaj vse ti omogoča "nadstandard"?

Meni je pomembno samo, da bom sama v sobi. Želela pa bi imeti tudi tuš in WC.

Ali mogoče katera ve koliko je potrebno doplačati za sobo na dan? Kakšno je vaše mnenje. Se splača doplačati?

Lep dan in hvala za vaše odgovore.

Alina :sloncek::muca::sloncek:

Jančika_ -> Doplačilo za nadstandardno sobo? (16.1.2005 13:42:00)

Po moje se splača. Jaz sem jo tudi hotela, ker sem hotela bit sama (taka pač sem:)- ). Plača se tri jurje na dan (tolko je bilo pred pol leta).

Ampak ko sem rodila, ni bilo nobene nadstandardne sobe fraj, so me pa vseeno dali v manjšo enojno sobo. Meni je bilo itak najbolj važno, da sem sama. Kopalnica pa je bila tudi kar vredu, niti ni bilo neke gužve. Pa še plačat ni bilo treba.

Zatežila pa sem jim na vpisu, ko sem prišla rodit. Pa potem je še moj mož rekel babici med porodom, tako da se je še ona posebej zavzela.

Moje znanke so bile vse razen ene, ki pa je bila tudi sama v sobi, v nadstandardni in so bile zadovoljne.

NinKa -> Doplačilo za nadstandardno sobo? (16.1.2005 15:33:57)

Sicer jaz ne vem kako je v CE, ker sem rodila v PO. Men je blo najpomembnejse, da sem sama in da je lahko dragi cel cas ok, vecino casa zraven.

Blo je denarja vredno,, ker sem imela svoj mir in tudi misek. Mi pa je slo najbolj nazivce, ko so ostale zenske iz sosednjih sob cel cas pred vrati telefonirale.In to noc in dan.

Lep porod.:sloncek::kuza::sloncek:

tina.nika -> Doplačilo za nadstandardno sobo? (17.1.2005 8:18:05)

Pozdravljena,
rodila sem v Celju in sem že ob sprejemu rekla, da si želim nadstandardno sobo. Na srečo je bila še ravno ena prosta. Je super, ker imaš na voljo kopalnico za sebe, stac. telefon, televizijo,...Doplačilo je bilo 3.000,00 na dan.
Bila pa je ta nadstandardna soba v prvem nadstropju, ne na oddelku za otročnice, kar mi je bilo super, ker je bil zvečer in ponoči res mir, ker ni bilo slišat drugih otročkov, ki so če porodnišnica ni prepolna samo v pritličju.
Meni je največ pomenilo, da sem bila sama v sobi, tako da če ne bi bila prosta nobena nadstandardna soba prosi za sobo kjer boš lahko sama.
lp, Tina:sloncek:

Janeja -> Doplačilo za nadstandardno sobo? (17.1.2005 10:49:39)

Tudi jaz sem rodila v Celju in takoj ko sem prišla rekla da želim v nadstandardno sobo. Na srečo je bila prosta in bilo je res super.
Z dojenčkom se lahko tako že od začetka dosti bolje prilagodita njegovemu ritmu, če pa je v sobi še ena mamica z dojenčkom je ponavadi tako, da ko eden spi drugi ne,... Pa še glede obiskov je vseeno kdaj kdo pride in koliko časa je pri tebi, saj pri tem nikogar ne motijo.
Imaš pa tudi svojo kopalnico, telefon, TV.

Se definitivno splača doplačat in tudi ko bom rodila drugič, bom sigurno prosila za to sobo.

LP

Janeja

nikitta -> Doplačilo za nadstandardno sobo? (17.1.2005 11:34:13)

Uh, jaz bi si včasih zaželela tako sobo kar doma:).

Stran: [1]