frutka_ -> RE: abrazija oz. čiščenje (11.1.2008 21:21:19)
|
Pri meni je plodek odmrl v 8t. Vmes smo bili na morju. Prišli smo nazaj. Šla sem na UZ in ŠOK! Že 2t je minilo odkar se je to zgodilo, jaz pa brez enega znaka! Nobene krvavitve, krčev, ničesar. Le slabo mi je nehalo biti. Naenkrat. Grozno sem se počutila. Ampak na UZ sem takoj vedela, da je nekaj narobe, ko ga je vklopil. Običajno je zarodek v 10t zelooo živahen, srček se itak že vidi. Z rokicami maha, skače, brca. Pri meni pa je ležal na dnu kot majhen fižolček. Gin je bil zelo zaskrbljen, ker je ugotovil, da se je tkivo že začelo razkrajati. Napotili so me na abrazijo, vzeli kri, mi šutnili masko gor in v pol ure je bilo konec. Izkušnja je bila boleča tudi zato, ker me je ena sestra v OP sobi obsojala zaradi splava. Bila sem namreč full vznemirjena, jokala sem in vse...ona pa mi je rekla, čemu je zdaj treba takšen cirkus saj pa vem kaj splav pomeni... Grozno. Še zdaj mi je hudo, ko se spomnim njenih besed. Pred tem pa mi je gin zatrdila, da mi bo abrazija dobesedno rešila življenje, ker bi hitro lahko prišlo do sepse. Sploh, ker je tkivo že začelo razpadati v meni. UZ sta delala 2 gin. Prvič ko sem imela pregled in drugič za končno potrditev tik pred AB. Če ti po pravici povem niti ne vem kdaj sem dobila M. Takrat sem bila čisto fertik. Z možijem naju je splav potrl. Mene še bolj, ko se veseliš in načrtuješ otročka, potem pa tako... No, ampak kmalu sem spet zanosila. Konec oktobra nekje. Počutje sprva je bilo...hm...čudno. Nisem se ravno veselila. Priznam, ker sem bila zaskrbljena. Potem pa v 7t krvavitev in bolnica. Na maternici sem imela večji hematom, ki bi lahko vnovič sprožil splav. V bolnici sem ležala. Pridno jedla Dabroston in šla po tednu dni domov. Nosečnost je dobra. Obdržala se je. Ni povezana s prejšnjim splavom. Včeraj sem bila na NS. Izvid je bil super. Čakam še na izvide DHT-ja. Spremljajo me slabosti, ostali izvidi so vsi BP. Tako, izpovedala sem se. Upam, da bo kateri pomagalo. Tukaj sem pisala: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1825397
|
|
|
|