pomagajte-oblačila za nosečnice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Zala01 -> pomagajte-oblačila za nosečnice (16.1.2005 8:37:57)

Dobro jutro vsem skupaj!
Veste kaj me zanima,a ve katera,kje se v Lj in okolici da kupit nosečniška oblačila.Vem,da je Kepica v BTC-ju,pa še Baby center,pa nč kaj dosti nimajo.Sej sm šele v 14. tednu,pa vseeno mam že trebušček,tko da normalnih hlač ne oblečem več.Če si kupim večjo številko, mi pa pr nogah čudno stojijo.Kriza!Help plis!!!
Lepo nedeljo, janja

Primoza -> pomagajte-oblačila za nosečnice (16.1.2005 8:43:47)

Štorklja v Domžalah ima nekaj ugodnih stvari iz lastne proizvodnje.

Tukaj je nekaj ugodnejših zadev:

http://www.utrinki-dsk.si/prva/prva.htm

Grascakinja -> pomagajte-oblačila za nosečnice (16.1.2005 10:17:14)

Popek je na mestnem trgu poleg magistrata - tam je postrežba res na nivoju.
Kako malenkost pa lahko dobiš tudi v Utrinkih (oglas imaš zgoraj levo - utripa). Sicer nimajo bogve kaj, ampak jaz sem zadnjič tam dobila ful dobre hlače.
Izibira pa ni za pohvalit prav nikjer...

spacey -> pomagajte-oblačila za nosečnice (16.1.2005 10:21:17)

Pa tut preko malih oglasov na RR (zgoraj levo roza zavihek) se da kaj dobit...no vsaj jaz sem zelo ugodno in lepo ohranjene dobila kavbojke z naramnicami. :)

Lp;
P 9nebesa 31t

Naja31 -> pomagajte-oblačila za nosečnice (16.1.2005 10:34:09)

Ja, izbira nosecniskih oblacil je res bedna.
In grozno draga!
Enkrat sem bila v Popku in ko sem videla kaj mi ponuja me je prijelo, da bi vprasala, ce so normalni. Saj ce sem noseca, mi se ni treba hoditi noakrog v oblekah za 60letne gospe. Obup.
Za zdaj imam dvoje nosecniskih hlac in upam, da zdrzim v njih do konca. Sem pa ze totalno sita zmeraj istih oblacil. Se na misel mi ne pride, da dam 15.000 za hlace.

Lp, Naja 28t 1/7

Jessy -> pomagajte-oblačila za nosečnice (16.1.2005 10:37:35)

He...he...jaz sem pa včeraj prvič v življenju kupila hlače na elastiko in to kar na tržnici. So pa žametne in krojene malce na zvonec. Nikjer se jim ne vidi, da so na elastiko in da so bile samo 3700 SIT. Najbrž bom zdaj na začetku kupila še kake na elastiko, saj sem videla, da jim prav nič ne manjka, pa še poceni so.

lp, Jessy (11.t)

Gina -> pomagajte-oblačila za nosečnice (16.1.2005 11:58:06)

Jaz sem si kupila dvoje hlače na elastiko oz. za zavezat in ta nizke, za čisto na boke, tako da me niso tiščale čez trebuh. Meni se zdi, da v trg. z nos. oblačili s cenami čisto pretiravajo.

puri -> pomagajte-oblačila za nosečnice (16.1.2005 12:59:10)

Jaz se strinjam z Gino, da s cenami pretiravajo!!! Oblačila so draga, pa še nič posebnega, veliko boljše stvari dobiš v navadnih trgovinah, so veliko cenejše, pa še bolj ti bodo pasale!
To velja če se hočeš obleči bolj športno oz. vsakdanje, če bi mela pa bolj "nobel"stvari, jih boš mogla pa res kupit v trgovinah za nosečnice, ker te stvari boš pa težko dobila v navadnih trgovinah!

lp:)

janjja -> pomagajte-oblačila za nosečnice (16.1.2005 16:57:51)

Menda imajo v H&M - u oblačila za nosečnice pa še ugodne cene so. Probaj pogledati. ko sem bila jaz noseča je v Celju obstajal samo La vie, no zdaj še tega ni, in če je katera trgovina pretiravala s cenami je bila to ta. Dala sem 16000 za ene hlače in 13000 za eno bluzo, rabla sem elegantno in kje bi drugje dobila kaj takega. Čisto jim privoščim da so propali, vsaj v Celju.:(

andrejaz -> pomagajte-oblačila za nosečnice (16.1.2005 20:04:33)

Enkrat sem vidla tudi v Benettonu v Nami. Ne vem pa če jih še imajo.

Barbara L -> pomagajte-oblačila za nosečnice (17.1.2005 20:09:14)

Prejšnji teden mi je partner v LJ v La vie kupil nekaj oblačil. Ko sem videla ceno na blagajni me je skoraj kap..... pa vendar. Ko imam na sebi lepe prilagojene tangice, lepe moderne hlače, majčko ki poudari moj rastoči trebušček sem najsrečnejša nosečnica!

Punce ko pride 9nebesa si boste še manj privoščile kot si danes. Zato naj vam ne bo škoda SIT za nosečniške hlače, ker vprašanje kdaj si boste spet kaj kupile (saj pri meni bo temu tako). Potem bo pač imel :angel: prednost, jaz se bom pa vrnila k svojim starim ponošenim cotkam.

Barbara L:metulj:

Stran: [1]