Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Manj kalorično adaptirano mleko? 11.1.2008 7:31:46
|
|
|
|
debeluška
|
Pozdravljena! Povem ti iz lastnih izkušenj da je pri nas bilo isto.Prvi mesec smo se zredili za 2kg in zrastli za 7cm. To se bo vse počasi umirilo.Pri nas se je tako da je zdaj vse super.P pa mi ni nikoli rekla da je pretežak vedno ko sem jo vprašal je rekla da je to vse ok.Smo pa tudi na Aptamil 1. lp
|
|
|
|
RE: Manj kalorično adaptirano mleko? 11.1.2008 10:06:21
|
|
|
|
kristinaj
|
na isto količino vode, daj manj aptamila, da postane obrok bolj redek, pa boš videla kako bo. se pa ni za sekirat, če ma pupa apetit. zdej ne gibljejo še toliko, glavna naloga jim je hrana. ko bo glavna naloga igra bo vse drugače. počakaj še par mesecev.
|
|
|
|
RE: Manj kalorično adaptirano mleko? 11.1.2008 10:42:21
|
|
|
|
scubadiver
|
Hvala obema za nasvete. Saj jaz se sploh ne bi sekirala, sam me je pediatrinja opozorila naj probam zmanjšat naraščanje teže. Bomo vidli kako bo, upam, da se bo res ustavilo. Če pa ne prej, pa ko se bo začela naša princeska migat
|
|
RE: Manj kalorično adaptirano mleko? 11.1.2008 13:56:56
|
|
|
|
TinaUros
|
Jaz se nebi sekirala. Dobila je 1,8 kg v enem mesecu, sm ti je pa tud zrasla za 5 cm. (kar je oboje nad povprečjem)
|
|
|
|
RE: Manj kalorično adaptirano mleko? 11.1.2008 21:27:25
|
|
|
|
Seven*
|
Dojenje ni steklo? A se kaj še dojita, al je povsem na adaptiranem mleku? Drugače pa menda svetujejo redčenje z vodo..
|
|
RE: Manj kalorično adaptirano mleko? 11.1.2008 22:02:38
|
|
|
|
nana 27
|
Podobna izkušnja - zelo podobna porodna teža in enaka pridobitev teže Pri pol leta 9,3 kg. Danes 25 mesecev in 13,5 kg. Vedno na najvišji krivulji tudi po rasti. P nam ni nikoli težila, saj je videla naju z možem. Mož je blizu dveh metrov, jaz pa spadam v zlato sredino. Kot otroka sva bila oba med buhteljčki, zdaj pa sva med suhimi.Nikar ne mešaj manj aptamila v količini vode, ki je predvidena za več meric, ker bo punca dobila drisko ali pa jo bo zaprlo.
|
|
|
|
RE: Manj kalorično adaptirano mleko? 11.1.2008 22:06:09
|
|
|
|
nana 27
|
Aja do drugega meseca je naš pil Aptamil, nato pa Bebo1 zaradi krčev.Bi rekla, da so "krivi" geni, saj hči, ki je dojena ravno tako zelo hitro napreduje. Pred mesecem in pol sva začeli kombinirat še umetno mleko proti večeru, ampak do tretjega meseca se je zredila toliko kot njen bratec v tej starosti pa je bila samo dojena.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?