Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dajmo eno rečt (pomagajte mi) 11.1.2008 19:31:29
|
|
|
|
r1ta
|
Pri nas je tako, da sem jaz botra bratovima dvema otrokoma, bratova žena pa je botra moji hčerki. Problem rešen!
|
|
RE: Dajmo eno rečt (pomagajte mi) 11.1.2008 19:53:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem prebrala nobenega odgovora, samo tvoj uvodni post. Tako bi ti rekla: s tema tvojima prijateljema nekaj ni sto procentno vredu, ker noben "noramlen, kultiviran" člvoek se ne ponuja naokoli za botra, ker kao biti boter je čat, ki ti jo izkažejo. Samega sebe pa ne moreš ponujat za to, da imaš "častno" vlogo, ampak moraš biti izbran. Zdaj a samo zato, ker si ti botra njeni punci hoče biti ona tvojemu otroku? Ali si ji kdaj dala kaj napomnit, da bo ona botra pa tvojemu? Mislim, kr neki. Ne, na skrivaj zaradi njiju jaz ne bi dala krtsit, brezveze...kdo pa bo boter punci? Isti kot Črtu? Če je tako, potem enstavno povej, da želiš, da sta ista kot bratu, botra tudi sestri. Ni panike. Ali pa izberi pač koga drugega iz žlahte in reci, da se ti tako zdi bolj prav, da je pač nekdo od žlahte. Če bo potegnila surlo, jo naj, nimaš kaj prida pomagat....zdaj grem pa brat nazaj.+, da vidim, koliko sem ga bisknila.
|
|
|
|
RE: Dajmo eno rečt (pomagajte mi) 11.1.2008 19:59:50
|
|
|
|
Anonimen
|
zdaj grem pa brat nazaj.+, da vidim, koliko sem ga bisknila. U, nič, samo povzela vse skupaj. Bravo zame. Drugače pa ja, je težko povedati nekater stvari, a ne rahojka, midve že veva. Madona, pa kdo bi si mislil
|
|
|
|
RE: Dajmo eno rečt (pomagajte mi) 11.1.2008 20:17:24
|
|
|
|
kaya2007
|
ne razumem zakaj sta šla k njim za botre, če se ne počutite dobro v njihovi družbi, jim ne zaupate...se jim tudi takrat niste upali rečt ne?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?