končana šola (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Teni_ -> končana šola (15.1.2005 23:01:19)

Vem, da se je o tem že enkrat pisalo. Ampak mene zanima bolj, če je katera tukaj ekonomski tehnik(ali mož,fant) in kje ste zaposleni. Iščem službo na veliko, vem da je ekonomskih tehnikov ogromno. Službe pa od nikoder. Prošnje pišem že več kot 3 leta, pa sem bila do zdaj na enem razgovoru. Groza, jaz bi pa šla delat, da bodo finance malo boljše.

LP,
Mojca:rozica:

Micy -> končana šola (15.1.2005 23:04:13)

Jaz končujem to šolo. Vztrajaj Mojca in vrjemi da ti bo uspelo. Sej veš kaj pravijo
Nič ne raste na drevesu tud moj stanvanje ne pa dnar zanj tud ne.

jest upam da bove obe čim prej pršle do službe pa da se obema finance popravjo.

Vrjem da bomo zmagale.

Teni_ -> končana šola (15.1.2005 23:05:38)

Ja mgre, jaz tudi upam. Bo lažje do kakšne hiše ali stanovnaja prit, če bom še jaz zaposlena. Saj dobim kar nekaj denarja, ampak kredita pa ne, ker nisem zaposlena. Pa me to full muči. Sicer še izredno študiram, pa vseeno bi šla delat.

LP,

nejcko -> končana šola (16.1.2005 0:06:18)

Naj te potolažim, jaz imam končan faks pa tudi že več kot tri leta iščem službo. Danes brez VIP vez očitno ne gre. No ja, sem si pa vmes čas za otroke vzela, haha.

Teni_ -> končana šola (16.1.2005 8:42:14)

Se meni tudi zdi, da brez vez težko prideš kam. Na žalost.

LP,

india -> končana šola (16.1.2005 9:25:26)

Mojca, sicer vem, da je težko brez službe, sploh,ko bi si kaj rada ustvarila, a morda imaš zdaj priložnost da študiraš z vso paro, pa bo mogoče potem kaj lažje za službo.
Želim pa ti, da bi se na kakšno tvojo prošnjo le našel čimprej tudi pozitiven odgovor ( BTW, v MB bodo gradili dva nova trgovska centra, morda pa bo kdo rabil tudi tak profil )!
:rozica::rozica::rozica:

Ja, pa ....čudovita slikca!!!:angel::rozica::rozica:

malika -> končana šola (16.1.2005 9:33:08)

Mojca šola!!!!:)-

Drugače pa , če ne dobiš dela v svojem poklicu pa poskusi za ta vmesni čas kje drugje.
Jaz sem medicinka, pa sem delala v solariju, pa v slaščičarni, pa v lokalu,...Ni bilo tapravo, ampak nekaj je.

veliko sreče in uspeha

morskadeklica -> končana šola (16.1.2005 12:58:23)

:muca:Samo en nasvet. Prošenj ne pošiljaj, ampak jih nesi osebno, mislim, da je to veliko boljše!

lp

lin -> končana šola (16.1.2005 14:07:24)

Jaz sem ekonomsko(ekonomski tehnik)šolo končala pred 5 leti,in sem tudi dolgo iskala službo,dokler se nisem razjezila in šla delat kot prodajalka v butik!
Nato se mi je le nasmehila sreča in sem dobila delo v svoji stroki.
Najprej sem bila 3 mesece poskusno in nato so mi obljubili,da me bodo zaposlili za nedoločen čas.
Ko je preteklo teh 3 mesecov so me zaposlili za nadaljnih 6.mes.
Nato sem zanosila,in ko mi je poteklo teh 6.mes.mi pogodbe niso več podaljšali.
Zdaj se kar bojim,kako bo ko bom končala porodniško,saj doma (brez dela) neznam bit!
Se bo treba znajt in poprijet za kakšno drugo delo ,dokler nepride vstrezno!
Srečno
p.s.Glede prošenj pa sem imala podobno izkušnjo.napišeš jih 100 dobiš pa 5 odgovorov.Negativnih!:sloncek:

Teni_ -> končana šola (16.1.2005 15:04:22)

Lin, bi tudi jaz šla za prodajalko, da ne bo pomote. Ne gledam ravno, da mora bit za ekonomskega tehnika. Ampak za v gostilno pa res nisem, ker nimam živcev(za kakšne tećnobe, pijance in podobno).

LP,

Sarina -> končana šola (16.1.2005 16:02:55)

Ja - še ena iz "poplave" ekonomistov tukaj ;)!
Jaz sem ekonomist marketinga (končala višjo EPF), poslala čez 100 prošenj :(, šla na 7 razgovorov :(- pa so povsod imeli že nekoga svojega :grrr:. Mi je vse skupaj že dokaj načelo živce.
V ponedeljek sicer začnem kot zavarovalni zastopnik - še tu not si ne bi prišla brez dobrih vez. Zanimivo, ko imaš kake veze jih sploh nič ne zanima o izkušnjah, znanju itd., ampak te kar takoj vzamejo :zmeden2::zmeden2:. Ni bogvekaj, ker je terensko, pa sam si iščeš stranke, bo pa vsaj 6 mesecev nekaj denarja več. Ker se mi kmalu izteče nadomestilo na borzi, pa s samo eno plačo ne moremo več normalno živet :(.
Ja meni osebno je zelooo žal, da sem se odločila za ta poklic, zato že resno razmišljam o nekem čisto drugem študiju. Ker večno ne mislim živet v taki negotovosti in stresu.
Veliko veliko sreče ti želim pri iskanju službe!!!;);)

kimi -> končana šola (16.1.2005 22:40:53)

Mojca od mojega fanta sestrična je ravno klicala k nam pred 3 dnevi, da se je odprla nova firma kjer rabijo delavce...ekonomiste ter trgovce piši mi na privat da jo ne pozabim vprašati kje in ta telefonsko št.

katyya -> končana šola (17.1.2005 10:21:04)

haj
tudi jaz iščem službo poklic ekonomski-komercialni tehnik. mi lahko poveš kje so odprli firmo. jaz sem iz bližine celja.
lep pozdrav

:rozica:

Stran: [1]