dekica ali odeja? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

NINIKA12 -> dekica ali odeja? (10.1.2008 15:59:10)

Zanima me s čim pokrivate [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]  v posteljici? Meni se zdi da je dekica premal? Kje ste kupile odeje in za koliko denarja? Hvala za odgovore in  lepo se imejte še naprej

melanija -> RE: dekica ali odeja? (10.1.2008 16:01:50)

Pozimi kovter, v prehodnem obdobju ponavadi dve deki, poleti pa je dovolj rjuha. S tem da ima pozimi pliš pajace za pižamo, v prehodnem obdobju pa bombažne. Vsaj jaz sem tako delala za moji dve pupi.

Zdaj ko so večje imajo pižamo, nogavice in kovter. In vsaj enkrat na noč grem preverit če se katera odgrne, da jo pogrnem nazaj, ker ponoči ne kurimo in se prostori shladijo na 15 ali manj stopinj.

Hans -> RE: dekica ali odeja? (10.1.2008 16:46:54)

Naša je pokrita s kovtrom, oziroma naj bi bila pokrita s kovtrom, a se skoz odkriva.

mateyka -> RE: dekica ali odeja? (10.1.2008 16:51:12)

hja, mi mamo kovter, sam je bolj za gledat. tok nori po pojstlci, da ni šans da bi bla z njim pokrita celo noč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] ne mislim, pa na uro vstajat sam da poledam a je pokrita, hvala lepa.. vithi ninice in noge po luftu sred noči k profi - jo je mož zadnjič zalotu in se mu je v faco režala. smrketa navihana - pa se sploh še obrnt sama ne zna..
tko da furamo spalke atm

katra55 -> RE: dekica ali odeja? (11.1.2008 7:03:17)

Mi imamo kovter, kupila pa sem ga v Avstriji (Kika), bil je 45€. Pri dveh mesecih pa sem jo dala v spalno vrečo, ker se je skoz odkrivala.

Leiah -> RE: dekica ali odeja? (11.1.2008 11:59:37)

Jaz sem ravno v sredo malo preletavala cene prešitih odej oz. kovtrov v trgovinah in največjo izbiro imajo v baby centru (govorim za lj), taka odeja od firme Odeja je bila 34€, malo tanjša in barvana pa je bila okrog 21€, dobiš pa seveda tudi dražje! Mere odej pa so bile 120x80 cm.

zabica26 -> RE: dekica ali odeja? (11.1.2008 13:27:59)

Ima kovter od Aljaža...sem kupila v kompletu s pojstelnino in se mi zdi fajn za poleti in pozimi... pokrivamo ga samo čez dan pa včasih ponoči, sicer pa ima od 4. meseca dalje kar spalno vrečo, kar je najbolj sigurno, da je mu je lepo toplo...spodaj pa navadno bombažno pižamico s stopali

Naja30 -> RE: dekica ali odeja? (11.1.2008 17:23:39)

Imamo kovter, imamo dekice, imamo odejice... naša pa je skoz odkrita. Zato spi v spalni vreči.

Bonnie_RR -> RE: dekica ali odeja? (11.1.2008 20:05:18)

Na začetku (mali je rojen februarja) smo imeli kovter, poleti nič oz. lahko rjuho, potem smo ga dali pa v spalno vrečo. Še zdaj spi v njej, pozimi v debelejši, poleti pa v tanjši oz. je sploh nima.

Lp

kaya2007 -> RE: dekica ali odeja? (11.1.2008 21:10:09)

itak je v sobi vedno okoli 20 stopinj, zato se mi zdi brez veze pretiravat z odejami, kovtri...naša spi v spalni vreči - ne predebeli - poleti je spala v čisto tanki, kot rjuhica. čez ji pa dam poleti bombažno odejico (take kot imajo v H&Mu, chiccotu...), pozimi pa malo bolj debelo (tudi kupili v chiccotu)..itak vse zbrca dol. kovtra še nismo uporabili, ga pa seveda imamo.

Stran: [1]