[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj



Sporočilo


Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.1.2008 13:40:57)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Anonimen -> RE: melancani (10.1.2008 13:51:09)

Pozdravljena.

Jaz malancane ponavadi paniram, sem pa slišala že tudi, da so dobri polnjeni s sirom in panirani, moja mami jih peče v pečici(rezina malancane, rezina sira, rezina paradižnika-vse skupaj lepo popeče), vendar mi ta zadeva ni všeč, baje pa so dobri narejeni tudi kot musaka, tako da namesto krompirja daš malancane.

Dovolj idej? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

aspirinčica




Barbs -> RE: melancani (10.1.2008 14:05:48)

http://www.drustvo-gurman.si/search.php?Action=DisplayR&q=jaj%C4%8Devci

Men je izmed teh receptov najboljši tisti, kjer so peresniki zraven. Pa jih zdaj ne smem.




Enolla -> RE: melancani (10.1.2008 14:14:50)

Lahko ga narediš kot šampinjone (ponarejene gobice) in potem pašto čez.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.1.2008 14:20:41)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Anonimen -> RE: melancani (10.1.2008 14:28:00)

IZVIRNO SPOROČILO: auroraa
danes na meniju: peresniki po siciljansko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

hvala za predloge. sicer pa tudi sama spečem melancane na tak način kot aspirinčica, z rezino paradižnika in sira, pa potem v pečici zapečeno. ampak je to bolj priloga, kot samostojna jed. vsaj pri meni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]


Tudi pri nas je to priloga, sam meni to ne diši.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.1.2008 14:58:01)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Stran: [1]