slovenc79 -> RE: pissing (22.4.2013 15:40:32)
|
stara tema, ampak jo moram odpret ker tole kar berem se mi zdi katastrofalno kako ljudje nimate nobenega spoštovanja do drugačnih. no, jaz sem star 21 let in imam tudi fetiš na lulanje. želim si imet punco in zelo si želim da bi me polulala. seveda vi niste vajeni tega, nekateri tega nikol ne bi počel, dobro, nismo vsi za vse, spoštujem to. ampak tole, da je to neki bolanega in način žalitve in ponižanja?? nimate pojma kakšen občutek ima nekdo s takim fetišem. zato ne obsojajte!!! ne znam sicer razložiti zakaj si tega tako želim, ampak meni ta fetiš predstavlja zelo globoko intimnost, pri katerem moraš partnerju 100% zaupat. zame je to da se ti nekdo pusti polulat znak popolnega zaupanja. popolnoma enaki ste kot homofobi, ampak zaradi pritiska družbe so geji sprejeti in vsak bo rekel da je biti gej nekaj čisto navadnega, kdor bo rekel da je biti gej bolano pa bo seveda nestrpen itd.. . ko se pa pojavi nekaj drugega česar niste vajeni pa vi, kao "civilizirani in strpni" ljudje spet začnete obsojat.. GROZNO. zamislite se nad sabo, kakšna je vaša strpnost in spoštovanje ko se pojavi nekaj česar niste vajeni poslušat vsak dan da je treba spoštovat in sprejemat.
|
|
|
|