teta beta -> RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! (17.1.2008 9:04:24)
|
Saj jaz tudi ne sfolgam, ampak zdajle imam pa ravno malo časa, moje septembrke sem pa že spedenala. Vsem bolančkom želim čimprejšnjo ozdravitev! mi imamo kar se tega tiče očitno veliko srečo. Daša je sept. začela hoditi v vrtec in ni bila še niti enkrat bolna. prvi mesec ji je sicer konstantno teklo iz nosa, to je bilo pa tudi vse. Tudi v prvih dveh letih praktično ni bila bolna, mogoče en prehlad na sezono, antibiotik je dobila enkrat, sredi junija [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. očitno ima dober imunski sistem, trkam na les. Aja, jerebica, Maks in Daša sta pa sovrtičkarja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. na slikah je videti zelo velik, drugače pa si nisem mislila, da je star že 4 leta. Če se prav spomnim, si pa ti naša predstavnica v svetu staršev, kajne. Sicer pa sem zadnji teden prebila več ali manj med načrti hiš. Iščeva hišo, ki bi ustrezala najinim željam, hkrati pa bi bila tudi vsaj približno v skladu z lokacijskimi zahtevami. Verjemite ali ne, če nimaš čisto standardnih zadev, je to precej težko. Midva nisva ravno navdušena nad mansardami in bi raje imela dve etaži in podstrešje, streha pa bi bila bolj položna, da ne bo hiša visoka kot blok. Ampak streha mora imeti naklon 40-45° in basta. nekje do 35 bi verjetno še tolerirali, kaj več pa vprašanje. No, že itak 2. nadst. sploh ni predvideno v LI, samo mansarda. Druga stvar, rada bi imela 4 spalnice v zg. nadstropju (3 otroci in midva), ki bi bile hkrat dovolj velike, še zlasti otroške. Zelo težko najdeš. In še druge stvari. Ja, res, rada bi imela veliko hišo, ker se zdajle dobri dve leti stiskava v pritličju pri njegovih in bi rada na svojem imela dovolj prostora. V glavnem, pregledala sem ziher več kot tisoč hiš, od katerih jih je polovica itak istih, izbrala sva si nekaj predlogov, poleg tistih, ki jih ne bova mogla imeti, tudi takšnega, ki ustreza predpisom in nama je zelo všeč. Zdaj pa naju vodi pot do projektanta in potem dalje. Kdaj se bomo greli pod svojo streho, je pa zaenkrat še težko napovedat. Tako, lep pozdrav vsem čvekam!
|
|
|
|