mavo -> RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! (15.4.2008 22:24:55)
|
Jančika, hvala za povabilo. Se z veseljem oglasim kadarkoli do petih popoldne, ker pol moj pride domov in ponavadi šele takrat jeva kosilo. Saj CTG mi jutri tako odpade, ker je moja G zbolela, in so me klicali, naj pridem v četrtek, ko jo bo ena zdravnica iz porodnišnice nadomeščala (hodim namreč v Šempeter). Sem pa danes po televiziji videla G, ki ga stalno tako opevate. Saj je res dober za pogledat, kar se pa strokovnosti tiče, vam pa tud verjamem na besedo. Ja, saj če bodo stavkali v celjski bolnici, to menda ne bo vplivalo na porodnice, a ne? Menda ne bo moj mali prvi, ki bo not ostal. Ampak kakor je prefrigan, bo sigurno ravno na dan stavke ven hotel. Ja, pa še nekaj sem vam hotela povedati. Glede na to, da stalno nekaj kupujete in naročate v Arniki, vam lahko tudi jaz kdaj kaj dostavim od tam. Saj sem vam verjetno povedala, da sem iz Škofje Loke prišla v Celje. Zdaj ko bom rodila, bo sigurno mami vsak drug dan prišla kaj okoli in brez problema lahko kaj spotoma pripelje. Pol ko bomo pa že mobilni, bom pa tako tud sama večkrat šla v Loko. Vidim, da se skoraj vsak dan kakšna že- ali bodoča mamica ujame na tale forum, pa vsako tako dobro sprejmete. Prav vesela sem, da sem vas tudi jaz našla (no, to se pa zdaj že predporodni hormoni oglašajo, bolje da neham za zdaj). V glavnem, grem zdaj spet nazaj čakaaaaaaaaaat na avtobus za Rim!
|
|
|
|