skuštrana
|
Naja,pri nas tudi lije kot iz škafa Pa baje bo šele v nedeljo boljše HuAnita, a si ti reportažo delala? Se da kje na netu videt Madon, tvoj tamal je full zrastel, sem ga nazadnje videla je bil še v plenicah Saj res, kako je smrčka uredila z varstvom za Anjo? Smrčka, kje si???? Gašper iam pa jutri RD Naša tudi kašlja, kaj češ, sem se itak psihično pripravila preden je šla v vrtec, da bo sedaj pa sezona bolezni tudi pri nas Zdej iz vrtca vsak dan neke nove fore prinaša, jaz pa nič ne kužim Neke igre, bingo, bongo, pa jo moram po glavi kao udarit..Ma, nič nama ni jasno ...Krtačko in copate smo pa spet moralo domov vzet, bog ne daj da bi tam ostale Pikecpokec, čestitke za poroko..Kje pa bo Zdej se nas je pa kar nabralo, bo treba en spisek narest Se katera javi - zanek mogoče ( se mi zdi, da si enkrat že delala en spisek ) Ajja, jaz se te tudi spomnim...Vse naj, naj vašemu škratu Marjana, torej bo sigurno lulika ...Kar povej tvojmu, da je naš že v vrsti..Ojej, ne bo šlo, smo ga že za Naomi dal