Jančika_
|
Takole, sem veliko boljša, zdaj pa lepo po vrsti: Darja, a ti bi kar v litrih hotela vedet? To misliš litrov na teden ali na dan? Meni se zdita dva pira na dan že kar veliko, tudi če ne dojiš . Janeja, saj ti bo kmalu zalaufalo v službi. Vidiš, jutri že greš v šoping . HuAnita, čestitke za bajto, ste pa hitri! Se boste prej selili kot mi . Kakšne fotke od hišice? Bonnie, super za službo! Kaj boš pa delala? Jerebica, se kaj vidimo? Fajn, da si zdrava. Smrček, ojoj, a kar v bolnici si ostala . Jaz sem tudi enkrat dala tega hudiča skoz pri Vasju, pri Kajetanu sem imela pa 6 zastojev mleka, pa še zdaj, ko že več kot eno leto ne dojim eč, me občasno boli dojka na tistem mestu - tečno ko hudič. Mbd0411, zgleda, da boš oktobra bolj samevala v porodnišnici, trenutno res nimamo nobene nosečke več na zalogi . Teta beta, kako luštna sta tvoja otroka! In tvoja razgrajača tudi, HuAnita. Snorlax, grozna zgodba tole s tisto punčko. Joe je pa danes v službi izvedel za eno, ki jo je pri 30ih v 7. mesecu nosečnosti zadela možganska kap in jo ohranjajo živo na aparatih . Danes smo, jutri pa....sploh nočem mislit na to . Kar se pa nas tiče (aja, HVALA VSEM ZA ČESTITKE!): smo kr vredu, samo Vasja ima eno tako malo tečno obdobje in je treba z njim delati v rokavicah ali poslušati dretje 24/7 . Končno smo začeli prčkati po hiši, ampak to gre tako počasi, da se mi bo vmes spipalo po moje. Joe je že v službi in tako ostane tistih nekaj popoldanskih uric, ko ne narediš ravno ne vem koliko. Pri tej hiši ni nikoli nihče ničesar vrgel stran, tako da že nekaj dni samo pucamo in filamo velike črne vreče. No, za okna so nam tudi že prišli zmerit, pa jutri greva vrata izbrat. Majko milo, kakšni denarji so to! Je čisto res, kar mi je rekla Frutka - ko kaj rihtaš v bajti, je najmanjša denarna enota 1000€ .
|