teta beta -> RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! (30.6.2008 20:43:41)
|
Naty-Taja, zdaj vidim, da si mi že odgovorila. Ja, jaz sem tudi za k Jani, ker imam zdaj Dašo doma in da se ona malo razigra, jaz pa spočijem in spijem kavo v miru [sm=smiley36.gif]. Kot sem rekla, imam ctg v sredo, pa potem v petek itd., takrat grem v CE, ampak to je itak samo ena ura. Javi mi, kdaj ti paše, pa se dobimo. Ja no, jaz imam danes termin, pa še nič ne kaže. je tudi moja G rekla, da naj me ne skrbi, tudi če bo en teden kasneje, ker je prvi uz šel za 4 ali 5 dni navzkriž. Zdaj je pač ctg na dva dni in čakanje. Mavo, kdaj lahko hodim na ctg, kdaj je najmanj gužve? Jaz sem že čisto pozabila. A grem to noter kar tja, kjer je porodni blok ali moram iti od zadaj skozi ambulante? Zadnjič sem kupila dve vinjeti, zdaj pa moj mrzlično išče svojo, ker jo je včeraj nekam založil. Upam, da jo najdeva, sicer sem spet ob 35 evrov. Kje lahko najdem kak seznam počitniških dejavnosti ali tečajev za najmlajše? Naši bo po moje kar kmalu dolgčas, dva meseca bosta dolga in bi ji mogoče poskusila najti kakšne plesne urice, telovadbo ali kaj takega. Huanita, ima svizec kaj takega?
|
|
|
|