darja33 -> RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! (19.6.2008 7:03:43)
|
Jutro!!! Skabi, povečana bezgavka, ki je boleča ne kaže an raka, ampak prej na kakšno vnetje (največkrat v področju noge). Brez panike, če ni vročine, rdečine. A z ženskimi zadevami je pa vse OK? V petek se pa dobimo, valjda. Huanita, vse najboljše!!! Glede čistilke pa .... Js ji zaupam in grem tačas s tamalo ven, al pa po nakupih, ko sem nazačetku bla utrujena, sem pa tačas jedla in spala. ****t ga, za to jo plačam. Aja, je pa res da morš človeka poznat. To sem "dobla" od prjatlce, kteri hodi že več let. Mavo, pejt spat, sej planet se ofne šele ob 9. Moja pupka je ob pol sedmih nazaj zaspala, tak da sem js fraj. Ropotuljica, dans boš verjetno htela biti zraven čistilke, da ji kaj pokažeš, pol se pa kaj javi. Al pa če hočeš skoči vsaj do planeta al pa top fita, kje hočeš. Pri meni nič novga, hranjenje, spanje, prdanje (nič zvijanja, trkam!!!), smejanje, .... Z moje strani pa vozičkanje in vozičkanje, pa 2X kofetkanje, pa šoping, pa papacanje in pitje, pa čvekanje.... Bom kmalu ratala čisto debilna ampak v dobri fizični kondiciji, mentalno pa regresija! Še sreča da kteri tu pa tam kak recept napišem, da malo povadim dohtarsko pisavo...
|
|
|
|