mavo -> RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! (8.6.2008 18:44:36)
|
Ojla! Petek -skuštrana -snorlax -naty - mavo Sobota -jančika -huanita -skuštrana -snorlax -smrček Sorry, v soboto ne morem, ker dobiva ene ful fajn obiske, pa res nebi rada skenslala. Ampak če prestavite na soboto, bom pa cviček vseeno nekako poslala do vas, o tem naj vas ne skrbi! Zdaj imam pa jaz eno vprašanje, na katero bi res rada čimveč vaših mnenj. Danes sem doma v Loki doživela čudno reakcijo s strani moje familije glede načina, na katerega se mi vozimo v avtu. Zdaj pa vas sprašujem, ali je bolj pravilno, da nekdo sedi zadaj v avtu, kadar je otrok v lupinici, ali je otrok lahko zadaj sam, starša pa se vozita spredaj. Pa zakaj eno ali drugo. Prosim, dejte komentirat tole. Kar se pa tiče Big banga v City Centru, je pa že kar nekaj časa nazaj v Žurnalu pisalo, da bo tam. Kar se pa Mullerja tiče, bi pa res lahko bil bližje kot v Velenju. Al pa tud ne, saj vsakič tam pustim skoraj 100 evrov. Bližje kot bi bil, večkrat bi šla tja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Se čujemo...
|
|
|
|