Ropotuljica -> RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! (30.5.2008 11:54:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax Malo me zanima okoli tega teka. Tiste, ki tečete ali pa ste tekle, kako ste začele? Kar s hojo, pa potem zmeraj hitreje, al kako? Pa obutev? Kaj je pomembno? Jančika, nisi ti na enem tekaškem forumu (slovenskem)? Imaš kak link? Popolni začetniki so pri nas začeli takole (za prvi in drugi trening nisem čist zihr, če je blo tako, ampak nekaj podobnega je pa blo): 1. trening: 20 minut - menjaje 1 min teka, 2 min hoje 2. trening: 20 minut - menjaje 1minuta teka, 1 min hoje 3. trening: 25 minut - 1 min teka, 1 min hoje, 2 mi teka, 1 min hoje, 3 min teka, 1 min hoje - to menjavaš 25 minut 4. trening: 1 min teka, 1 min hoje; 2 min teka, 1 min hoje; 3 min teka, 1 min hoje; 5 min teka, 1 min hoje; 6 min teka, 1 min hoje; 4 min teka, 1 min hoje To je zaenkrat. V bistvu moraš ful študirat zraven in pol sploh ne veš, da si že pol ure treniral. Pred tekom imamo vedno razgibavanje, po treningu malo raztezanja in enkrat v tednu vaje za moč, enkrat pa šolo teka. Na koncu je vedno še raztezanje vseh mišičnih skupin. IZVIRNO SPOROČILO: skabi V glavnem: Zanima me, po kakem terenu tekate. A katera teka samo po hribih (tako kot bi jaz)? Hm, ne glih .. Pa kdaj bo katera uletela k meni? Cel kup vas je, ki ste mi obljubile Js bi, pa nisem upala. Kako se že izračuna itm? http://www.osebnitrener.com/online/main.htm
|
|
|
|