Naty*Taja -> RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! (12.5.2008 17:18:50)
|
Ja, Janči, sej to je men vse jasno. Sam gradivo bi rabla. Pa sej veš, da se vedno kako vprašanje najde. Sem se zdej bolj poglobila v tole. Bi pa meni itak bolj pasalo jeseni. Julija in avgusta pa predahnejo, ja. Mene je v glavnem zanimalo sam to, al se je sam prijavu al ga je šola, pa kako je dejansko tiste nastope in hospitacije naredu, pa priprave napisal... Snorlax a mi lahko prosim pošlješ tale recept za žemljice? Mogoče bodo pa v modelčkih za mufine bolj visoke? BOm probala, če mi boš zaupala recept. Ropotuljica - tak je mene zadnjič...ene 14 dni nazaj, pa še danes ni čist vredu. Po moje je to prenapor, a? Jaz sem jo ene dva dni kr za sabo vlekla - tamala mi je s pol stopnic dol zletela (hb ni blo hudo), ker je nisem mogla prijet! Blanči pozdravljena - a nisi ti nek iz okolice Šentjurja? Huanitka - če v hiši navrh delaš niti ni take panike, še sploh, če si pri tastu al pa svojih in ti noben ne nagaja...Vsaj mi nismo imeli nobenih problemov... Pri hiši pa... hvalabogu vse pomanjkljivosti našega sela odpravljata bodoča sosedda, ki bosta prej začela, kot mi... Ropotuljica - ful dobre tortice! Naša mala je spet čist mlahava. Kaj je to zdej za en [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]? A spet kaki virusi razsajajo al kaj? Sem pa mal pomisla na njen srček? A mislite, da bi bilo možno, da ji je tista zadebeljena stena kej poslabšala in bi bilo lahko to posledica? A ima katera kake izkušnje s kakimi srčnimi bolniki? Namreč kardiolog tamgor v LJ mi je rekel, da je to pri njej v bistvu začetek pešanja srčka. Nimam pa pojma, kak je zdej, ker se morava naročit po enem letu - to bo pa nekje lulija. Bom kr prej, me je kr mal strah ratalo, da nebi bilo kej resnega? Darja, a ti kej veš o teh zadevah, oz imaš kake veze kje, da bi vprašala? Njena diagnoza je blaga hipretrofija levega ventrikla. Prosim, če kej veš...
|
|
|
|