scarlett_ -> RE: Dr. Kovačevič (5.1.2011 23:05:57)
|
Pozdravljene! Tema je res zelo stara, ampak moram povedat svojo plat zgodbe. Dr. Kovačevič je bil moj G že od preselitve v LJ, do nosečnosti nisem imela z njim nobenega posebnega odnosa, saj ga pravzaprav nisem potrebovala. Ko sem zanosila, je bil prva težava ta, da mi je trdil, da nisem noseča, čeprav mi je test kazal drugače. Pa ok, saj se nosečnosti zelo zgodaj res še ne more videt. Ko sem pri njem opravljala redne preglede (na katere sem res čakala cele ure) je bil vedno zelo osoren in neprijazen, NIKOLI mi ni želel povedati otrokovih mer, enkrat, ko sem doma pozabila neke papirje, pa se je celo drl name. Na enem in edinem ultrazvoku, ko je bil lahko mož zraven in sva vprašala za spol je izjavil mojemu, da bo moral delat popravni izpit, saj je punčka. V 31. tednu mi je povsem mirno povedal, da ima otrok prevelik trebuh in glavo in da ima po vsej verjetnosti dawnow sindrom. Ko sem šla vsa objokana domov (naj omenim, da sem prej naredila vse preiskave), sem v 32. tednu dobila raztrganino in tako mi je počasi odtekala plodovnica. V 14 dneh sem bila 4krat tam, vsakič mi je rekel, da z mano ni nič narobe, da je vse ok, da sem popolnoma panična in naj ne hodim več. Ko sva šla z mojim v petek popoldan v trgovino, sem preko vložka in debele trenirke zmočila sedež (!!!) toliko plodovnice mi je odtekalo. Edina rešitev nama je bila, da sva šla na pregled v soboto, ko greš itak lahko samo v P. Sprejel me je dr. Pušenjak in me popolnoma šokiran TAKOJ poslal v porodno. Punčka je imela v 35. tednu 3220 in 50cm in zaradi teh velikih mer je G mislil, da ima downow sindrom! Kljub temu, da je rojena 1 mesec prezgodaj, je danes v 3 mesečnem razvojnem zaostanku. P pravijo, da je glavni razlog postopno odtekanje vode. Danes hodim v Leonišče k G, ki sem ga "spoznala" v P, v dneh po porodu. Daleč stran od tega doktorja, moj nasvet vsem vam! Pa srečno!
|
|
|
|