Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Vsakodnevno sesanje ...? 19.1.2008 16:41:55
|
|
|
|
barakuda
|
Jaz sesam vsak dan, pa tudi prah pobrišem skoraj vsak dan - vse to naredim sproti. Že, ko recimo kuham kosilo zraven pospravljam. Mi sploh ne vzame veliko časa.
|
|
|
|
RE: Vsakodnevno sesanje ...? 20.1.2008 15:33:24
|
|
|
|
Enolla
|
Zadnje čase ugotavljam, da smo zgleda malo packasti pri naši familiji . Po tleh perem in sesam 1x tedensko z eco juniorjem, ki to naredi sproti. Prah pa brišem v skladu s sončno svetlobo - če je ga vidim, če je ni pa tudi praha ne in pol pozabim. Aja, posodo pa pomivam na roke čisto vsaki dan to pa res.
|
|
RE: Vsakodnevno sesanje ...? 20.1.2008 15:34:58
|
|
|
|
Enolla
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Prah z pronto "metlico" vsak drug dan, prou temeljito enkrat tednsko. Po tleh pobrišem enkrat tednsko. A je OK ta pronto metlica. Pobriše dobro prah? Ker sem jo že gledala, da bi jo kupila pa sem jo vrnila nazaj na polico ?
|
|
RE: Vsakodnevno sesanje ...? 21.1.2008 15:01:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Enolla IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Prah z pronto "metlico" vsak drug dan, prou temeljito enkrat tednsko. Po tleh pobrišem enkrat tednsko. A je OK ta pronto metlica. Pobriše dobro prah? Ker sem jo že gledala, da bi jo kupila pa sem jo vrnila nazaj na polico ? Pa ja je kar vredu ja. No jaz bolj preletim na hitro z njo. Enkrat tednsko pa pol še s krpo bolj temeljit pobrišem. Al pa takrat k sonce posije pa me kap
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?