Kam varuške peljejo vaše otroke? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

Lianna -> Kam varuške peljejo vaše otroke? (10.1.2008 9:41:46)

Zadnj čas opažam, da hodijo varuške z otroki v različna nakupovalna središča v igralnice. In me zanima kaj si mislite o tem? Jaz pazim na enega otročka in nikoli nisem pomislila, da bi šla z otrokom v neko igralnico. Greva raje na grad, Tivoli, knjižnica itd. Da sva čim več na zraku, pa ni pomembno kater letni čas je. In mi je kar malo čudno, ko grem kam na pijačko in vidim kako se zbirajo varuške z otroki. Zdej pa mi ni jasno, a starši to vejo in jim je to čisto ok, al pa tega ne vejo.

No uglavnem a bi vas motilo, če bi varuška z vašim otrokom hodila v igralnice?

Anonimen -> RE: Varuške in otroci (10.1.2008 9:54:33)

ne, tudi sama grem včasih v deževnem/oblačnem dnevu v igralnice v nakupovalnih centrih.

Felicity -> RE: Varuške in otroci (10.1.2008 10:11:00)

Po moje starši  ne vejo, kam jih peljejo. Rečejo da so bili zunaj.

Meni ne bi bilo ok, če bi jih peljala v igralnico, raje vidim da je otrok na zraku, pa tudi če vreme ni ravno idealno. (Pustimo sedaj da ful dežuje/ zelo mraz, itd..)

lelaval -> RE: Varuške in otroci (10.1.2008 10:15:34)

In mi je kar malo čudno, ko grem kam na pijačko in vidim kako se zbirajo varuške z otroki. Zdej pa mi ni jasno, a starši to vejo in jim je to čisto ok, al pa tega ne vejo.

Mogoče pa to niso varuške, ampak mamice, ki so šle na kavo in čvek.

Nika v službi -> RE: Varuške in otroci (10.1.2008 10:58:52)

Ja, to je tudi meni padlo na pamet, Leleval.

Zoprno je soditi, če ne veš, ali gre res za to. Ampak vprašanje je jasno: mene bi motilo in bi to vsekakor razjasnila z varuško. Nimam nič proti občasnemu obisku tovrstnih igralnic, da bi pa to bila stalna praksa oz. nadomestilo sprehoda po svežem zraku - ne, to pa ne!

tannya -> RE: Varuške in otroci (10.1.2008 11:18:00)

V tej megli zadnje čase, je boljša izbira igralnica. Sicer pa sem seveda za svež zrak, ampak občasno zamenjati oklje, če tudi je to igralnica se pa zdi čisto OK. Naši varuški ne dajem navodil, kam naj gre z otrokom. Dovolj mi je, da vidim, da mala uživa z njo, pa ni važno kje sta.

Lianna -> RE: Varuške in otroci (10.1.2008 19:09:42)

IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

In mi je kar malo čudno, ko grem kam na pijačko in vidim kako se zbirajo varuške z otroki. Zdej pa mi ni jasno, a starši to vejo in jim je to čisto ok, al pa tega ne vejo.

Mogoče pa to niso varuške, ampak mamice, ki so šle na kavo in čvek.

Žal niso. Sem vprašala natakarico, pa je rekla da se več varušk dobiva tako. No sej ni pomembno zanima me samo mnenje a bi vas motilo ali ne.

Stran: [1]