Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj bi si mislile in kako odreagirale? 10.1.2008 23:59:15
|
|
|
|
Vijoličarka
|
Tudi meni se zdi, da če ste se srečali slučajno, se je hčerka predvsem razveselila svojega očeta - tako kot se razveseliš drage osebe, ko jo nenadejano srečaš. Pa si je v prvem navalu veselja zamislila, da mu bo 'častila pijačo'. Potem se je pa zavedla, da si ti zraven. Saj ti je dala roko, kajne? Saj te ni čisto ignorirala. Ampak jasno je, da se te tudi pod razno ni tako razveselila, kot očeta. Potem pa še - morda je dala zadnji drobiž, predvsem zato, ker je hotela, na nek svoj način razveseliti očeta. Pa ne, da bi hotela tebe ponižati, ampak enostavno se ni ukvarjala s tabo. In mogoče niti ni razmišljala, kako bo to izgledalo. Vse je možno. Jaz ne bi takoj najslabše mislila.
|
|
RE: kaj bi si mislile in kako odreagirale? 11.1.2008 11:08:33
|
|
|
|
Angellina
|
Jaz pa gledam na to drugače..glede na svojo izkušnjo, bi si lahko razlagala tudi takole. Mojo mami je očim varal 3 leta. Med drugim je ljubico tudi pripeljal domov in je jedla iz maminega krožnika, prala v maminem stroju, spala pod mamino streho itn..ampak to je že druga zgodba, mami takrat pojma ni imela, da se med njima kaj plete. Bistvo tega je, da sta zdaj ločena in ta ženska živi z mojim očimom. Vem, da sta za razdor družine kriva oba, deloma tudi mami, pa vendar, te packe ne morem videti tudi na kilometer daleč. Porivala se je z očimom, ob enem, pa vsem nam gledala v oči in lagala. Enako bi lahko rekla za očima. Kljub temu z njim še vedno govorim, medtem ko se do nje obnašam kot do zraka. V bistvu niti ne dovolim, da bi se nahajala kje blizu mene, kaj šele, da bi spregovorila z njo ali ji dala roko. Hočem povedati, da če si bila ti tista, ki je pripomogla k razdoru družine, potem bi se njena reakcija lahko nanašala na zgornje opisano izkušnjo. Če pa sta si vidva ustvarila družino potem, ko sta že bila ločena in nisi imela med zakonom njenih staršev popolnoma nič, potem je verjetno za situacijo krivo le najstniško vedenje. ------Kaj je zdej to, a ne morem bit anonimna? Ja fak no
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile in kako odreagirale? 11.1.2008 11:27:19
|
|
|
|
sneguljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka Potem pa še - morda je dala zadnji drobiž, predvsem zato, ker je hotela, na nek svoj način razveseliti očeta. Pa ne, da bi hotela tebe ponižati, ampak enostavno se ni ukvarjala s tabo. In mogoče niti ni razmišljala, kako bo to izgledalo. Vse je možno. Jaz ne bi takoj najslabše mislila. Ne vem no, če otroci razveseljujeo očete tako, da jim plačajo pijačo v baru. Če že bi, bi se vsedla zraven očeta in z njim poklepetala. Mislim, da je punca le želela vzbuditi pozornost in pokazati, da ji nekaj ni prav. Taki odnosi niso tako enostavni, da boš rekel, da se trudiš, da mu kažeš, kako ga imaš rad, otrok bi pa moral delati enako. Ni vsak sposoben sprejeti novih partnerjev svojih staršev na tak način, da bi bilo tem partnerjem všeč. Punca rabi čas... Jaz bi na tvojem mestu povedala partnerju, da se nisi počutila dobro in da si bila prizadeta. Pa ne zato, da bi on očital hčerki, ampak da bi se v bodoče tudi on potrudil, da bi vama pomagal najti skupno pot. Verjetno je tudi on razdvojen, ker ne zna reagirati v takem primeru, verjetno sploh ne ve, da je bila situacija tako nerodna. Tako pa bi drugič lahko povabil hčerko in njenega fanta, da bi skupaj posedeli in popili pijačo.
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile in kako odreagirale? 11.1.2008 11:33:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneguljčica Ne vem no, če otroci razveseljujeo očete tako, da jim plačajo pijačo v baru. Jaz pa mislim, da se je tamala hotela samo "odraslo" pokazati, malo je pofrajarila, verjetno še bolj, če je bil fant zraven, da je svojemu fotru kot frendu plačala pijačo.
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile in kako odreagirale? 11.1.2008 14:35:48
|
|
|
|
dadica
|
Je pa zanimivo mišljenje nekaterih uporabnic, da vsako finto mladostnika opravičijo s tem, da ga daje puberteta. A pri svojih pubertetnikih tudi tako odreagirate? Tiste ki vas pa še to čaka, zamislite si, da pride otrok domov pri 16, ti namesto lep dan zaželi stara crkni. Kaj boste rekle, o bogi, puberteta ga daje Mislim da se frajla ne bi smela tako obnašat do nje, s tem žali tudi svojega očeta. In oče bi ji moral to tudi jasno povedati! SAj mislim da ima pravico zaživet po ločitvi! Če ni za bit, je pa za it! lp dadica P:S. Ne iščem prepirov
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile in kako odreagirale? 13.1.2008 15:36:02
|
|
|
|
VERONICA
|
Dadica, to tudi mene zelo zanima. Bom pa morala še kar nekaj časa počakati. Moji otroci so še zelo daleč od pubertete. Ampak otroci iz prvih zakonov so itak kategorija posebej.
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile in kako odreagirale? 15.1.2008 15:12:11
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 moj mož ima hčerko iz prvega .... Na to ne smeš gledati osebno. Ti si "una ženska". Ti si "tista ženska". Ne glede, kakšna oseba si, a si kaj naredila ali nisi naredila nič žalega. Enostavno, ti si "una ženska" od njenega očeta. Seveda, bi rada bila kot vsak normalen človek med normalnimi ljudmi. A najstniki niso normalni. Na tebe pač ne želi, noče gledati. Ti je ne brigaš in je ne zanima. To je tudi pokazala namenoma, s plačilo pijače, saj navadno so najstniki radi čaščeni s pijačo od staršev in ne obratno. Torej ne se ukvarjati s prizadetostjo zaradi njenega ravnanja, ki je takšno ne glede kakšna si ti in ki bo takšno ne glede na to kaj si misliš ali kaj narediš. Morda bo čas prinesel svoje. Nabrala si bo svoje izkušnje v življenju in se temu primerno spremenila. Morda. Spreminjati pa ne bo uspelo ne njenemu očeti in še manj tebi. Prej ko boš to razumela, prej boš lahko na njo gledala in se do nje obnašala brez zamere. Boš lahko do nje takšna, kot si želiš biti, ne glede na to, kakšna je ona do tebe.
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?