Barvanje las (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda



Sporočilo


MAREC06 -> Barvanje las (9.1.2008 22:39:45)

Iz blondinke sem se prelevila v temnolasko (temno rdečkast odtenek), zdaj pa me zanima, kako najhitreje spet v blondinko. A obstaja tak način? Pa ne bi bla bela ampak tko lepo blond, najrajš pramena. Aja, svoje imam pa rjave. Hvala, vsak nasvet mi bo prav priše.




murkica -> RE: Barvanje las (10.1.2008 10:02:53)

Po mojem ravno kakšne hitre variante ni. Mislim, lahko se zelo na hitro "poblajhaš" ampak si boš s tem totalno uničila lase.
Tako, da najbolje, da greš do svojega frizerja in se postopoma spreminjaš v svetlolasko.  Kolegica je iz črne hotela postati nazaj blond. In je dala gor na lase eno zadevo za razbarvanje in na koncu so ji lasje smrdeli po zažganem, da ne omenjam tega, da je imela na laseh vse barve od blond do črne. Ker se je povsod malo različno razbarvalo. V glavnem katastrofa. Na koncu se je zabrila in počakala da znova zrastejo lasje in se potem malenkost posvetlila.




N _ B -> RE: Barvanje las (10.1.2008 12:22:17)

Najbolje postopoma. Rdečkast pigment je full trdovraten in vedno udari ven. Najbolje je, da greš do frizerke in se skupaj lotita tega. Najprej na rjavo osnovo s svetlimi prameni in potem na skoz svetlejšo osnovo.

Razbarvat si jih pa raje ne. Si boš uničila lase.




OliveOyl -> RE: Barvanje las (10.1.2008 12:27:25)

Evo mene.
Skoz sem bla blondinka in me je nekaj vsekalo,da bi bla oranžna-taka lepa svetla oranžna.
Rezultat:temno oranžna ala pika nogavička,no saj mi je še kar pasalo,sam kap.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
Pa je bil samo preliv,ma kaj k se [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] ni hotel sprati.No,frizer mi je reku,da naj si čimvečkrat operem lase s
šamponom proti prhljaju,bojda pobira barvo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Mi je uspelo spravit na svetlo oranžno,zdaj pa sem si dala blond pramena full na gosto.Počasi bom spet pametna.




Stran: [1]