Hujšanje po porodu (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Špela -> Hujšanje po porodu (15.1.2005 18:03:48)

Morda bo katera rekla, da tema ne spada na ta forum. Ampak mislim da bomtukaj dobila največ koristnih nasvetov in mnenj.
Zanima me kako ste izgubljale težo po porodu? Ne zanimajo me diete,ker imam sama drugačen problem. Po porodu naslednji dan so mi ostale le še tri kile. Bila sem kar malo shirana, kot kaže je bilo veliko vode.:zmeden: Zdaj po enem letu, že nakj mesecev opažam da nenadzorovano hujšam. Pravzaprav vse od poroda mi gredo kile dol, lkjub temu da normalno je, kolikor se da. Imam slabih 45 kg. :ups: Me je kars ram, ker sem res presušena, obup. Dojila sem dva meseca,otrok je priden, le bolan. Mislite da psihični pritisk njegovega zdravja lahko vpliva na mojo težo, pravzaprav na padanje le te. S ščitnico je bp. Kaj potem tukaj ne štima? Ker v sanjah nisem pričakovala da bom po porodu bolj suha kot prej. Saj slabo se ne počutim, ne vrti se mi ne, le drugi se zgražajo, in sama vem da sem presuha. :(
Je katera doživela podobno?

TaRe* -> Hujšanje po porodu (15.1.2005 18:50:46)

Ja,podobno.Pred prvo nosečnostjo sem imela kar nekaj let 62 kg.Na mizo(rodit)sem šla z 68imi,ker sem v začetku nos.malo shujšala.Ko sva odhajali iz porodnišnice sem jih imela cca 57kg.Za Tamarin 1.roj.dan pa že 49,potem pa se je ustavilo.V sedmih letih sem spet prišla na 57,zanosila,šla rodit z 66,zdaj,6 mesecev po porodu pa jih imam 55.(pa mi je kar dosti trebuha ostalo)
Ti kar normalno jej,pa bo.Če gre pa še nekaj kg dol,pol pa pejt k zdr.,če ne te lahko še zmanjka..:)-

nejcko -> Hujšanje po porodu (15.1.2005 18:53:24)

No, jaz sem se po obeh porodih precej posušila, ampa vem, da je to samo zaradi dojenja. Pri tebi pa je verjetno res vse bolj na psihični bazi. Kot vem, je tvoj sinek kar precej bolan, pa tudi s partnerjem sta imela probleme, kajne? Vse to je očitno na tebi pustilo posledice. Ko se bo vaše življenje ustalilo in bo sinek ozdravel, bodo pa tudi kilce prišle. Bi pa na tvojem mestu vseeno dala pregledati kri, če ni kaj drugega posredi.

Srečno.

india -> Hujšanje po porodu (16.1.2005 9:30:30)

No, sama nikoli nisem imela teh problemov, na srečno, vedno se borim, da kile gredo dol, a vseeno ti svetujem posvet z zdravnikom. Mislim pa, da je tu ogromno doprinesla skrb zaradi bolanega otroka in to, da si bila skoraj vedno sma aza vse, saj sem tudi jaz nenadzorovano, kljub nažiranju, hujšala ko sem bila sama z otroci.
Pa čimveč vitaminov poskušak zaužiti!
LP, Miška

Grascakinja -> Hujšanje po porodu (16.1.2005 10:44:16)

Moja znanka je imela pred porodom krepko čez 60 kil, poštene obline in vse kar zraven spada. Po drugem porodu pa so ji šli boki skup, kile dol kot za stavo in danes je po izgledu prava anoreksičarka, okrog 45 kil. Šele zadnji dve leti je malo pridobila, mali je pa že v šoli... Toliko, da veš, da nisi edina.
Mislim, da se poleg sinovega zdravja ne rabiš obremenjevat s kilami - dokler se počutiš OK in si zdrava, poskušaj zdravo jest in morda še kaj pri dohtarjih povprašaj.

dory -> Hujšanje po porodu (16.1.2005 13:51:06)

Zdej skoraj 9 mesecev po porodu sem zgubla 19 kg...v nosecnosti pridelala pa 16kg...jah nic razmisljam o manekenski karieri :)-

Stran: [1]