Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sazi IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Anonimna, ona pač plačuje manj vrtca, kot bi (če bi bila poštena) morala in prav tako dobi več otroškega dodatka. To je to. Za otroka pa finančno skrbi tudi oče in hodi vsak vikend na obisk, hišo so ji sezidali starši, torej??? A naj še od države vleče neko pomoč denarno? Mislim, da je dosti drugih mam, ki so dejansko samohranilke in ki denar dosti bolj potrebujejo. Je pa to moralna odločitev vsakega posameznika, zato ne bom več o tem razpravljala. Samo povedala sem kaj JAZ mislim in kaj se meni zdi prav oz. napačno. jaz sem načeloma ZELO proti lažnim samohranilkam, ampak Zofy, očitno ne veš, kaj pomeni samohranilka - če ženska živi samo s svojimi otroci in jih preživlja, od očeta otrok dobi preživnino, pa če ji starši ne vem kaj vse zgradijo in podarijo - ženska je samohranilka in to je dejstvo - po tvojem naj bi si izmišljala višje dohodke, da bi plačala več vrtca in dobila manj dodatkov? Samohranilka SI ali NISI - tu ne gre za neko pretvarjanje - pretvarjajo in lažejo se tisti, ki živijo skupaj in se grejo samohranilstvo, če je pa ženska že itak sama, mi pa ni jasno, o čem sploh pišeš to je čisto res, ni važno ali ima 2000€ plače, ali ji oče plačuje ali ne..........ona je mati samohranilka!!! To kaj prijavi na CSD in v vrtcu je njen problem, kaj pa tisti, ki so privatniki, vrtec imajo pa praktično zastonj, ker ne prikažejo dejanskega stanja??!?! Pa dokler tega ne probaš, kako je biti brez partnerja in sam z otrokom, tega ne obsojat........jaz sem probala 3 mesece, pa hvala lepa in svaka jim čast (tistim, ki so res matere samohranilke- pa naj imajo 300€ ali pa 1000€/mesec)! Za kaj je prav in kaj ne bi lahko še dolgo naštevali- se vam zdi prav, da danes večina ljudi dobi službo prek vez in poznanstev , eni pa iščejo službo in je ne dobijo, ker so eni razpisi to samo še na papirju ......... Res pa ni prav, da se izkorišča državo........
|