|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sladica
9.1.2008 18:32:50   
nerka
mene pa zanima ce svojim otrokom ponudite sladico, oz. kaj sladkega med obroki, npr kak puding cokoladni, ali monte ali pa jogurt.. karkoli.. moj je star 7 mesecev pa bi prov rada mu dala kej sladkega, pa nevem ce lahk.. sicer pa mlecnih izdelkov se ne uvajam.. vase iskusnje....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sladica
9.1.2008 19:09:14   
Spark
Raje ga ne navajaj na sladek okus. Še prehitro po pogruntal, da obstajajo tudi sladkarije. Naša triletnica obožuje sladkarije in je prav obupna, ker noče potem nič normalnega jesti. Posledično pa ima tudi že 3 luknjice. 

(odgovor članu nerka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2008 19:30:09   
kaya2007
jaz ji dam včasih po kosilu piškot...zvečer pa itak je rižolinote z okusi (banana, vanilija...), ki so dovolj sladki.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2008 21:53:20   
barby26
Nobenih sladkarij nebi dajala tako zgodaj,mogoče pri 12 mesecih kak piškot,ali pa raje še kasneje.Res se mi ne zdi potrebno navajat na sladko tako zgodaj,pa še to samo zaradi sebe,saj on tako ne pogreša sladkarij dokler ga sama ne boš navadila nanje.Mislim da je jabolko dovolj sladko,pa banana,če pa zmiksaš vmes še kak baby piškot,je pa sladko že preko glave.Če mene prašaš je za sladkarije veliko veliko prezgodaj!!!

(odgovor članu nerka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2008 21:59:41   
eya
Po moje tudi še ni treba začet s sladicami. Mogoče čez kak mesec z navadnim piškotom, da si še malo dlesni podrgne.

(odgovor članu barby26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2008 22:04:00   
Hans
Točno tako je kot pravi spark otroci še prehitro pogruntajo sladkarije, naša 15mesečnica je nora na kinder čokoldo. Daj ji raje kompot, če že želiš dat nekaj sladkega.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu nerka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.1.2008 8:59:08   
mateyka
jup, babica tuki na švedksem je rekla, da ženske iz slovaške in hrvaške (ki živijo na švedskem) začnejo prezgodaj in preveč dajat sladkarije otrokom user posted image sem si kr oddahnila k sem iz slovenije user posted image

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.1.2008 9:00:39   
Strawberrie Cherrie
13m - med obroki dobi sadje, banane, mandarine, pomaranče, jabolka, suho sadje, kakšen jogurt, štručko...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.1.2008 11:12:41   
jaša2
moja je stara 7,5M in ji vmes med kakim obrokom dam kak piškotek (te, kiso prav za dojenčke), da se tud malo podrgne po dlesnih. pa kak fruchtzwerg al pa monte ji tud kdaj dam - ne vsak dan , včasih pa. ja, itak pa te sadne kašice. mislim, da ni kaj narobe s tem. jaz moje tud ne mislim zalagat s sladkarijami, ampak občasno...?

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.1.2008 11:52:18   
mami_miki
sladica je sadna kašica..

saj pravim: dokler jaz vplivam na njegovo prehrano-dokler sam ne vzame....so to sladice...

še preveč bo čokolade!user posted image

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.1.2008 12:08:52   
Putka
Nobenih sladkarij. Sploh pa ne dojenčkom Monte pa pudingeuser posted image Pri 7-ih mesecih je naša komaj gh osvojila (no, jo še do danes niuser posted image ), pa je bil en obrok čisto zadosti. Še danes ji za kosilo dam samo juho, pa včasih še kaj zelenjave ali mesa zraven. Kakšno sladico! Saj je še jaz ne jem!

Na žalost je še vedno preveč že 2 in 3-letnikov z črnimi zobki, kljub temu da je povsod dosti napisanega o sladkorju in dodajanju tega.

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.1.2008 13:26:32   
Naja30
Včasih dobi po kosilu kakšen piškot ali pa še pogosteje sadje ali tamalo skuto od LM.

Me dobroki pa večinoma sadje, no tud kak piškot pade (še posebi pri babici), skuto, jogurte...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?