|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Provizija za bančne storitve na netu
9.1.2008 15:40:15   
Anonimen
Prosim vas ce bi bila katera tako prijazna in bi zame opravila en kratek telefonski klic. Casa imam samo se 20 minut...
Sem v tujini in to bi bilo zame zelo drago..

Nujno rabim vedeti koliko bi me prisla ena provizija...preko SKB neta...
Ker sem se enkrat ze fino opekla in za nakazilo 800 EUR placala 120EUR provizije...

PLS...A je kera k bi mi naredila uslugo???

< Sporočilo je popravil Mič RR -- 9.1.2008 18:07:22 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nujno rabim uslugo!!!
9.1.2008 15:42:50   
Strawberrie Cherrie
čakam
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2008 15:44:05   
Anonimen
Ej zlata si... sem jim pisala na e-mail pa tema!!
A poklices na tel. 01/471 53 03...Poves da sem skb net uporabnik in me zanima koliko bi bil provizija ce placam letalske vozovnice (1000 euro priblizno)
iz Skb neta na NLB klik racun????
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2008 15:48:35   
Strawberrie Cherrie
hudiča jih je težko dobit

kakorkoli, rekla je,da je skor 100% da je 0,27€, da pa predenj potrdiš plačilo, da se ti na vrhu izpiše tudi provizija. je pa rekla, da je skor ziher, da je tolk.
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2008 15:50:29   
Strawberrie Cherrie
nekako tako mi je razložila - vneseš znesek, daš naprej in tik predenj potrdiš prenakazilo se izpiše provozija

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.1.2008 15:54:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

hudiča jih je težko dobit

kakorkoli, rekla je,da je skor 100% da je 0,27€, da pa predenj potrdiš plačilo, da se ti na vrhu izpiše tudi provizija. je pa rekla, da je skor ziher, da je tolk.

Aha...super si!!!user posted image user posted image user posted image

Saj se res izpise... ampak ko sem jaz takrat nakazala denar iz SKB sem na Barcleys....
Je zgoraj pisalo, da provizija ni znana, ker je odvisna od bank posrednic!!!
In tako sem bila ob 120 eurov... me je skor kap..

Ta isti poseg me na NLB stane samo 8 eurov... Samo problem je da moram zmeri prijatelja poprosit da gre dnar iz SKB net dvignit pa polozit na NLB pa potem poslati...
Ker sem bila budala in si nisem nabavila NLB klika.. ampak SKB net.,..
Ah komplicirano...user posted image user posted image user posted image

Ampak saj mogoce pa razumes???

FULLLLLL HVALAAAAAAAAAAA!!!

Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Provizija za bančne storitve na netu
9.1.2008 16:03:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

nekako tako mi je razložila - vneseš znesek, daš naprej in tik predenj potrdiš prenakazilo se izpiše provozija

ja saj je res... kadar prenasam iz skb racuna na drug skb racun..pise zgoraj da ni provizije...

ampak sem si rekla da tole je pa med dvema bankama... pa bolje da prej vprasam predno se lotim in spet kaj opecem..

Full ti hvala.... zlata si!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mič RR -- 9.1.2008 18:07:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.