Amelia -> Skrb zaradi dvojčkov (9.1.2008 14:52:23)
|
Hej punce, jaz sem nova na tej temi, sem šele v ponedeljek zvedela, da bom imela dvojčke, sem imela pa zunajtelesno oploditev, rok imam šele konec avgusta, tako da je vse še res zelo na začetku. Glede na to, da sva se za moji pikici borila kar 2,5 leti sem seveda sedaj, ko nama je v drugem postopku uspelo srečna za znoret [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] , ampak po drugi strani me je pa zečelo skrbeti, ker še nimam otrok in ne vem kako je to, kako bom jaz to zmogla 2 na enkrat pedenat. Ne me narobe razumeti, za nič na svetu ne bi zamenjala moji pikici, ampak vseeno.... Punce, ki imate že dvojčke in ostale a je ful panika prvo leto al kar gre? Saj potem ko sta večja je fino, ker se med seboj igrata, ampak prej...? Jaz imam pred sabo sliko kako bom enega dojila, drugi revček se mi bo pa jokal na ves glas, pa kako se bo eden zbudil ponoči in potem še drugi in ne vem kako bom oba na enkrat potolažila,.... No, saj imam še doma moža, ki mi bo pomagal, pa službo ima tako, da bo veliko časa lahko doma, ampak vseeno me malo skrbi.....
|
|
|
|