cmokec
|
Hojla, da se še jaz javim. V petek sva z mami kupile nov pralni stroj.:bravo: Ker se mi je zdelo, da sem na ta dan naredila že dovolj :ups:, sem samo segedin za soboto skuhala in poležavala in seveda čvekala na RR :kava:. :bravo: V soboto me je prijela dobra pospravljalna mrzlica in sem pospravila celo stanovanje, kuhat mi ni bilo treba, pa pralni stroj sem sprobala s tremi pranji perila. Danes sem pa še vse zlikala in se zadovoljna ozra okoli sebe, da imam "še vedno" vse pospravljeno.:)- Za kosilo smo imeli govejo juhico, pa ocvrtga purana, riž zabeljeno cvetačo in solato. Za sladico smo imeli pa kavč na vodoraven način. Ker nas še vedno razvaja sonček, se s Saro dogovarjamo, da gremo na sprehod, pa noče, tko da o popoldnevu kdaj drugič. :rozica: Tinkamiška:rozica: , želim ti vso srečo pri pregledih. Na grafičnem faksu sem pa bila v LJ, ampak samo prvo leto, nato pa zajadrala v službo. Tako da razen študentskih žurov :bravo: in bonov za prehrano, nisem imela kaj dosti. Občutek ima, da bi se spoznali, če bi se srečali. A si hodila na srednjo grafično? Če si, sem bila jaz sošolka od te Mateje, ki je z možem preživela cunami in se pojavlja v medijih. :rozica: Pia73 :rozica:, veš :hudicek: je ta vikend že pri meni na počitnicah in za razliko od prejšnjega meseca se prav dobro zastopiva in nič ne kregala. Ker bova v februarju praznovali eno leto odkar sva se skregali in odkar bi imela raje :duda: kot :hudicek:, bom na pregledu, ki ga imam 1.2. prosila za kak nadaljni pregled. Upam na HSG in spermiogram. :rozica: Biba:rozica:, upanje ostaja, če ne za ta mesec, pa v nove boje. Sem tako :miska::miska: držala, da enkrat se pa to že mora obrestovat. :bravo: :rozica: Anitka :rozica:, jaz sem za LJ :kava:, pa ti bom moj gsm sporočila na privat, da se dogovoriva. Se že veselim.:bravo::bravo::bravo: :rozica: Bety :rozica: in :rozica: Bambi :rozica:, vama pa :angel::angel: za dobro novičko. :rozica: Urša76 :rozica:, javi se kaj, bi te po dolgem času že prav rada vidla. Lepo se imejte, veselo se crtlejte, kaj sladkega pojejte, pa nič na kilažo ne glejte, cmokec
|