M2I -> RE: Mešanje aptamil in aptamil confort (1.10.2009 0:28:14)
|
Po informacijah, ki sem jih dobila na Milupovi liniji se naj bi Aptamil in A. Comfort ne bi mešala. Comfort je prilagojena formula za dojenčke z zaprtjem in krči. Zaradi dodanega škroba (če sem si prav zapomnila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]) je gostejši in tako ostanejo na steklenički nestopljeni "kristalčki" in seveda se potem pojavljajo težave z mašenjem cuclja. Meni je svetovalka svetovala, da uporabljamo Aventovo pretočno dudo (tista, ki je od 3 m naprej in je označena z I, II in III in kakor po teh znakih obračaš stekleničko tudi potem teče iz nje). So baje testirali in ugotovili, da na I o.k. teče. Aja, pa voda mora biti primerne temperature. Seveda sem nasvet ubogala, vendar nama le malo preveč teklo, tako da občasno ni dohajal (vsaj do nekje 2,5 m, sedaj pa pijemo brez problemov). Poizkusili smo še z Aventovo navadno dudo št 3. (na 2. ni bilo šans, da bi teklo), pa ga ni tolk zalivalo. Tako da ... eksperimentirajte z dudami, ni vrag, da čez eno ne bo teklo.
|
|
|
|