|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleče grlo
15.1.2005 9:13:33   
Naja31
Dobro jutro punce,

3 dni nazaj sem se zbudila z vrocino 38,2 in vnetim grlom.
Vrocine danes nimam vec :bravo:, ampak grlo me pa se vedno boli in to kar precej.
Grgranje zajblja ne pomaga prevec, tudi granobil ne. A imate se kaksen domaci recept, ki bi mi lahko pomagal?

Sem v 28. tednu.

Hvala.
Lp,Naja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   boleče grlo
15.1.2005 10:18:27   
binica
Pozdravček Naja,
jaz imam en domači recept, ki je pri meni že parkrat deloval, zato ti ga toplo priporočam. V bistvu gre za to, da zmešaš v toplo vodo par žlic meda in jabolčni kis in to mešanico spiješ. Če nimaš domačega jabolčnega kisa, je baje dober Ašičev, je pa precej močen, tako da ga daj čisto malo. Boš videla, da že ko boš to počasi pila boš imela občutek, da ti razkužuje grlo in meni je res pomagalo. Parkrat na dan in je! Pa ni tako grozno slabo, kot si misliš - samo res pazi, da ne daš preveč kisa.

Javi!!

Binica in :duda:

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   boleče grlo
15.1.2005 14:41:48   
Anonimen
Raje pojdi k zdravniku, če bo slučajno potreben antibiotik. Angina sploh ni nedolžna stvar (tako je meni povedal zdravnik, ker je nisem vzela dosti resno). Če se je ne zdravi, lahko pusti posledice na srcu ali na sklepih. Ti pa moraš biti zdrava, še posebno sedaj, ko boš mamica.

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   boleče grlo
15.1.2005 15:17:47   
Kety
Jaz ravno prebolevam angino. S tem, da se mi je en teden pacalo, ker mi zdravnica na začetku ni hotela dat antibiotikov. No, ker se nisem mogla pozdravit sama, sem po enem tednu muk dobila HICONCIL in sedaj je po treh dneh že skoraj uredu. Ne splača se sama pozdravljat, ker mi je G. zatrdila da antibiotiki ne škodijo :duda:, bolj škodi to, če se ti bolezen vleče!!

Zato bi šla jaz raje k zdravniku na tvojem mestu!

Hitro ozdravitev ti želim!!

Kety, 8t

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?