steklokeramična plošča (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

2.2. -> steklokeramična plošča (9.1.2008 11:32:12)

katero čistilo je primerno in res sčisti madeže ki ostanejo na plošči. a je meglio-rumen v redu a se sme z njim čistit. kaj pa od hoferja rumeno čistilo ki je za kuhinje in maščobe?

Anonimen -> RE: steklokeramična plošča (9.1.2008 11:36:05)

Ja, jaz z Megliom čistim. Drugače pa boš madeže najbolj sigurno odstranila pač z enim čistilom, ki je tudi za steklokeramične plošče (piše ponavadi zadaj) in s tistim drzalom. Če namažeš s čistom in s tistim podrgneš, mora iti vse proč.

Anonimen -> RE: steklokeramična plošča (9.1.2008 11:37:26)

jaz vsake toliko časa uporabim Mr. muscolo čistilo za steklokeramične plošče.

mojsoncek -> RE: steklokeramična plošča (9.1.2008 11:39:05)

Uporabljam strgalo in cistilo, ki sta namenjena ciscenju steklokermacnih plocs.

2.2. -> RE: steklokeramična plošča (9.1.2008 11:57:00)

kje pa nabavim strgalo

NEVA-1 -> RE: steklokeramična plošča (9.1.2008 11:59:09)

običajno je priloženo plošči, drugače pa tisto ki je za šipe pucat

2.2. -> RE: steklokeramična plošča (9.1.2008 12:00:19)

se pravi navadno srgalo

zraven ni bilo nič

Nika v službi -> RE: steklokeramična plošča (9.1.2008 12:17:00)

Strgalo je ponavadi res priloženo ob nakupu steklokeramične, sicer pa je zame že dolgo zakon čistilo za steklokeramično ploščo od Fisslerja. Dobiš v Rutarju na oddelku posode. Sem jih sprobala kar nekaj, dokler nisem odkrila tega. Je sicer zelo drag, ampak ga res potrebuješ zgolj nekaj kapljic in očisti tako, da je kot nova. Priporočam.

Anonimen -> RE: steklokeramična plošča (9.1.2008 13:34:47)

Do zdaj mi je od vsega, kar sem sprobala, zares dobro sčistil samo Mr. Muscolo za steklokeramične plošče. Prej seveda s strgalom podrgnem.

MADMAX -> RE: steklokeramična plošča (9.1.2008 22:12:39)

pri nas uporabljamo Mr. Musculo in mi je najboljši, najprej s papirnato brisačo z Mr. Muscolom pobrišem plato in mi gre večinoma vsa umazanija stran, če se pa še kaj drži na plati pa postrgam s strgalom.
Strgali obstajajo prav za steklokeramične plošče, sigurno tam kjer prodajajo plošče imajotudi strgala.
lp

katra55 -> RE: steklokeramična plošča (9.1.2008 22:52:47)

Najboljši mi je Mr.Muscolo. Najprej ploščo namažem s čistilom, nato podrgnem s strgalom in obrišem s papirnato brisačko.

Stran: [1]