Zasebna sporočila (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> O portalu

Sporočilo

Anonimen -> Zasebna sporočila (9.1.2008 10:32:44)

Kje mam zs-je?Piše,da imam tolko zs-ev pa ni nobenga?

Jerneja_ -> RE: Zasebna sporočila (9.1.2008 11:40:11)

Morda se kakšna od oseb, ki so vam poslale ZS izpisala in so se pobrisali. Bomo preverili!

LP

Jerneja RR

Jerneja_ -> RE: Zasebna sporočila (10.1.2008 9:21:44)

Vaše težave in težave zveste sem posredovala tehnični službi. Vas obvestim!
Na žalost so se enkrat v preteklosti že pojavljale težave okoli ZS in obvestil, ko je šlo v resnici za slepa sporočila.

LP

Jerneja RR

Anonimen -> RE: Zasebna sporočila (10.1.2008 9:22:50)

Če bo potrebno, še imam shranjeno na meilu obvestilo o prejetem sporočilu.

Pa hvala za trud.

Dopisano:

Grdi, grdi škrat mi je ob udaru elektrike spraznil tudi poštni nabiralnik. Pa prav namensko nisem brisala obvestila. Žal.
Je pa bilo ZS poslano 4.1. zvečerod uporabnice pikecpokec. Drugo ZS pa je bilo poslano pred prazniki od uporabnice balonchy.

Jerneja_ -> RE: Zasebna sporočila (10.1.2008 9:25:09)

Prosim, če pošljete na pomoc@ringaraja.net te dve obvestili.

Hvala!

Jerneja RR

Jerneja_ -> RE: Zasebna sporočila (10.1.2008 10:52:42)

Jelica36 prosim, da mi tudi vi pošljete na za ali mail pomoc@ringaraja.net podatke o tem od koga naj bi prejeli obvestilo o ZS pa ZS niste prejeli.

LP

Jerneja RR

Anonimen -> RE: Zasebna sporočila (10.1.2008 10:55:40)

Kako pa naj vem od koga,če noter piše štiri sporočila pa ni nič.Saj nevem kdo je poslal.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Jerneja_ -> RE: Zasebna sporočila (10.1.2008 11:00:05)

Sem razumela, da  imate obvestilo posredovano na mail, tam bi se videlo...potem pač ne morete nič poslat.

Jerneja rr

Anonimen -> RE: Zasebna sporočila (16.1.2008 8:34:58)

Evo.. spet je prišlo obvestilo, ZS-ja pa nikjer... Sem poslala obvestilo na pomoč.... Pa upam, da kaj izvemo....

Jerneja_ -> RE: Zasebna sporočila (16.1.2008 10:33:24)

Zvesta jaz na mail še vedno nisem prejela vaših fvd o obvestilih.

Sicer sem posredovala težavo naprej, nisem pa še dobila nobenega odgovora. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

LP

Jerneja

Anonimen -> RE: Zasebna sporočila (16.1.2008 12:55:55)

Sem poslala na pomoc@ringaraja.net že zjutraj. Sem zdaj spet poslala. Za to zadnje... Prejšnjih več nimam.

Saj ni panike, dotično osebo pač prosim, da še enkrat pošlje. Ampak verjetno je v vašem interesu, da se to ne bi dogajalo.

Lep dan!

Jerneja_ -> RE: Zasebna sporočila (16.1.2008 18:40:19)

OK, bom preverila še enkrat in vas obvestim na ZS ali sem prejela ali ne. Seveda želimo, da se to uredi!

LP

Jerneja RR

Stran: [1]