katka11 -> RE: Kako prepričati partnerja... (10.1.2008 10:01:05)
|
no sej ne da sem vesela, da se to tud tebi dogaja, ampak ze neki casa nazaj sem jamrala o tem tuki na RR. pa sej so me punce nekak razumele, sam to ni isto, kot ce se tebi isto dogaja. tako, da sem vesela, da si odprla to temo. najin soncek bo te dni star 3 leta. mene ze od njegovega 10 meseca "matra", da bi imela se enega. ampak takrat sem bila brez sluzbe, imeli smo manjse stanovanje itd, tako, da takrat se mi je zdelo popolnoma normalno da v tistem trenutku ne bomo razsirjali druzine. no, sedaj pa imam sluzbo za nedolocen cas, imamo vecje stanovanje, se vecji avto, skratka, vse pogoje. razen seveda enega kljucnega - moj partner vztraja na tem, da ne bi imel se enaga, tako kot si opisala ti in vse ostale - 1001 razlog proti. od tega da bi imel se sam kaj od zivljenja (pa ne bomo razpravljale o tem, kdo podpira 4 vogale pri hisi), do tega, da kam gre ta svet, moralno eticno in rast cen itd, pa seveda tja do tega, da je bila tako huda izkusnja - porod in potem manjse tezavice pri tamalem (kasneje vse izzvenelo), pa da je lahko kaj narobe z menoj ali z otrokom, da je to loterija... no zdej se je zacel neki mehcat al kaj, ka pa vem. zadnjic sem bila ze skoraj prepricana, da sem noseca - mi je tok [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] zamujala, pa kr neki mi je blo slabo pa tak. no in mu to povem. pa sem ga vprasala kaj cuti ob tem. pa mi je rekel, da dalec od tega da bi bil slabe volje. in pol sem na kavcu mal zadremala, me je kr hodu lupckat, pa objemat...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] seveda nisem noseca, saj je pri vsem njegovem "pazenju", skoraj nemogoce... no zdej bomo vidl, kaj bo ko bo spet akcija, ce bo kej drugace, ampak sploh ne upam upati, ker bom pol spet slabe volje. sem se pa tud odlocila, de mu ne bom vec tezila s tem. saj sva se veckrat pogovarjala o tem, in tocno ve kaj si zelim in zakaj itd moram pa povedat, da sem kar jezna nanj in da ce se ne bo odlocil za se enega se bojim, da mu bom z leti to skoz bolj zamerila... no ja tolk o meni. upam, da nam vsem uspe, oz. da nasim partnerjem, mozem oz karkoli ze so preskoci nekaj v njihovih mozganih in bomo kmal vse na drugem forumu. mejte se!
|
|
|
|