ALEKSA13 -> Znaki alergije na KML? (8.1.2008 22:47:05)
|
Pozdrav, mojega 5 mesečnega sinčka že od rojstva hranim z Aptamilom. Nekaj časa se že dogaja, da poje manj mleka kot ga je npr. mesec dni nazaj, pa tudi ga moram včasih malo prisilit, da sploh poje kaj. Razen prvi obrok zjutraj ob 8,00 (spi celo noč in je lačen) poje lepo in veliko (200-270 ml). Zdaj pa je že dva dni katastrofa! Samo zjutraj poje obrok, potem pa cel dan pri vsakem obroku precej malo ali pa nič. Danes zvečer pred spanjem ni hotel niti enkrat potegniti cuclja. Zgleda tako, da potiska cucelj iz ust in se zraven ful joka. Pred 5 dnevi sem prešaltala na Aptamil 2, za zdaj ga še mešam z Aptamil Pre-tega je jedel do zdaj (tako so mi svetovali, da se navadi 2). Sicer sem mu že dva dni dala poskusiti malo rižolinota in malo bučk (žličko, dve), pa tudi še ni preveč zainteresiran. Zanima me, ali bi lahko zavračanje mleka pomenilo alergijo na KML? Pred nekaj dnevi so se mu tudi na bradici pojavili čisto drobni rdeči izpuščaji, včasih bolj vidni, včasih manj. Ali bi se alergija pokazala šele zdaj, prej pa ne in kakšni so še znaki ??? Ker z alergijami nimam nobenih izkušenj, bi vas prosila za kakšen nasvet. Hvala, lahko noč.
|
|
|
|