neješčnost in zobki (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

Bombažek -> neješčnost in zobki (8.1.2008 22:41:50)

Mojemu malemu najbrž izraščajo zobki, saj se precej slini in čisto vse vtakne v usta. Imel je dva dni povišano temperaturo. Star je 7 mesecev. Se je tudi pri vas dogajalo, da otroček v tem obdobju ni hotel jesti? Mi smo ga s težavo navadili na stekleničko, je že lepo pil, sedaj pa spet noče niti požirka več. Samo na meni bi bil, pa nimam več dovolj. Tudi GH odklanja.

massylou -> RE: neješčnost in zobki (8.1.2008 23:04:21)

Tudi pri nas je podobno. Do kakega dopolnjenega 7. meseca sem dobila vanjo kar precej GH (uvajamo od 3. meseca po kapljicah in od 4. meseca po žličkah), nekje od začetka decembra imave pa borbo za vsak grižljaj (je ne silim). Na ziziki bi pa stalno visela. Pa veliko je pretečnarla.

In se je izkazalo, da so res zobje, saj so v roku 1 meseca ven prilezli kar 4!!! (2 gor v roku 2 dni in 2 spodaj z 1 mesecem razmaka - en še leze ven in ima samo majceno špičko).

Skrbi pa tudi mene, ker ne je kaj prida. Ampak ni nič shujšala, tako da se zaenkrat probavam ne preveč sekirat.

Če te ful skrbi, se obrni na pediatra.

katra55 -> RE: neješčnost in zobki (9.1.2008 8:30:42)

Pri nas tudi ni hotela jest ko so izraščali zobki. Imele sva že 2 obroka goste hrane, potem pa kar na enkrat ni hotela več jesti, samo dojila se je. Ko sta prišla zobka pa je spet začela normalno jest.

Padme -> RE: neješčnost in zobki (9.1.2008 15:15:17)

Ja tudi pri nas slabše je kadar ga dajejo zobki. Trenutno ima zunaj obe zgornji dvojki.  Star je 7,5 meseca in ima GH od 5 meseca, sedaj že 3 obroke. Nikdar ni bil problem s hrano, zelo rad je in je težkokategornik s skoraj 9 kilogrami. Kadar pa ga bolijo dlesni bi pil samo mleko in zelo težko spravim vanj kakšno žličko GH. Glede na to da ima dovoj kil se ne sekiram.

Stran: [1]