|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   QUINNY BUZZ
8.1.2008 20:41:33   
bina
Pozdravljene,

zanima me, če se je kateri ki ima Quinny Buzz letnik 2006 zgodilo, da bi se ji voziček med vožnjo zapru.

Kupila sem ga preko oglasa, nato me je nekaj dni kasneje klicala gospa, ki mi je prodala voziček in omenila da se ji je zgodilo ko se je vozila po makedamo v snegu zložil voziček. Pravi da se je takoj ko je butnila ročaj  odpru. Omenila je tudi da je imela voziček natovorjen z nakupovalnimi vrečkmi.

Sedaj pa ne vem a se je to kateri že zgodilo al je bila kriva teža vrečk. Voziček rabim še le maja sam sej veste treba se je prepričati, če je vse ok.

Imam pač smolo, hotela sem stari model zato sem kupila rabljenega pa že tako nisem bila čist 100 % če bo vse ok . Si mislim da bi bilo boljše če bi bil nov.

Zoprno je ko nisi prepričan da je vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: QUINNY BUZZ
8.1.2008 20:51:55   
pilar28
ojla
iz lastnih izkušenj, to se ne more in ne sme zgoditi, če je z vozičkom vse ok, očitno se je napačno zlagal ali pa ga je zlomila, no mi smo ga vozili po vseh mogočih poteh in popolnoma natovorjenega, pa je še danes v realnem stanju.
Mislim, da je bil pokvarjen no.
Buzz in ostali modeli so res klasa in se to ne dogaja, če ga oskrbuješ in uporabljaš pravilno.
jaz sem ga imela 1.3 leta, 2006 in sem ga sedaj prodala v nov. za 190Eur.
Upam, da se nisi nasankala, pokliči jo in pač reci, da je voziček pokvarjen in da si ga dala pregledati ali pa nekaj- ne vem no, ali pa naj ti da denar za popravilo.
Joj no- veliko sreče pri popravljanju.user posted image

(odgovor članu bina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2008 20:54:19   
Klarita
Tudi jaz sem hotela imeti stari model, ker mi deluje pač bolj kvalitetno..., sicer sem kupila novega, ampak si ne znam predstavljat kako bi se lahko zložil sam skupaj glede nato, da moraš kar dva gumba stisnit da ga zložiš. Mislim, da se ne rabiš bat, ker mi nekako ni logično. Prej bi rekla, da se prevrne zaradi teže, če obesiš težke vrečke gor.

(odgovor članu bina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2008 21:00:04   
bina
Hvala za odgovore. Jest si tud mislim da ga vrjetno ni do konca odprla al pa kej podobnega. Ker drugače se nikjer ne vidi da se ne bi zataknil. Pa verjetno se tudi ne zloži kr tko glede na to da ga ni glih full lahko zložit, glede na to da je potrebno uno vrvizo zataken če nočeš da se ti odpre.

Sam verjetno ga bom dal še vse eno pregledat na servis zaradi svoje mernosti.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2008 21:13:11   
kaya2007
mi imamo ta starega...se full namatraš da ga zapreš, tko da ni varjante, da bi se sam user posted image  sam se samo odpira

(odgovor članu bina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?