LoCa -> RE: Ogrevanja (13.2.2008 17:44:40)
|
jah, prej sem klicala upravnika in mu razlagala, kaj je moj problem in me je seveda začel nadirat!!! na koncu mi je uspelo izvlečt naslednje: je pavšal v primeru, če nič ne kuriš, ko kuriš imaš števec, kateremu kao display dela, ampak ga je treba vklopit, ker se rabijo baterije. ko pride človek odčitat baje vklopi display, odčita, in ga nazaj izklopi. račun naj bi bil tko visok, ker so ble tko blazno nizke temperature, ker je januarsko računsko obdobje daljše (za bajnih 5 dni al kako že), in kaj js vem še vse zakaj. ko sem mu povedala, da nikoli nismo imeli takih računov, in da januarsko obdobje nikoli ni posebno izstopalo po računu, me je seveda spet nadrl.tut ko sem mu povedala, da za 50% račun za moje pojme ne more vštevat samo 5 dodatnih dni, kake temperaturo nižjo in kak procent podražanja....me je spet nadrl. na koncu sm se mu lepo zahvalla za pojasnila, sm bla že čisto na koncu, pa sam pojasnila sm hotla, tip me je pa nadrl kot da ga hočem okrast. mislim res, no, sej ne vem, kdo je tlele debil...
|
|
|
|