|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
2.2.2008 11:20:56   
škorpion
user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image     user posted image user posted image user posted image      user posted image  user posted image  user posted image       user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

Držim pesti da se ti bo vse lepo izteklo

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
2.2.2008 11:23:01   
lemavrica
Nefretitit vse naj naj ob tvojem prazniku. Veliko ljubezni, družinske sreče, zdravja in pa vsega kar si sama najbolj želiš.
user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
2.2.2008 11:23:30   
škorpion
Srček ne morem verjeti, da se ti je to dogajalo. Pa te bolnišnice. Čeprav pravij da je ta bolnica ena izmed najboljših, se očitno prekleto motijo. Ne morem verjeti.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
2.2.2008 11:41:17   
helenav
nefretiti  :

user posted image

user posted image

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
2.2.2008 12:18:29   
sandra85
nefretiti vse najboljše!!! user posted image user posted image user posted image

annie user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravite!!!

srček (verjetno sem kej spregledala, ker površno berem...) a ste bili v bolnici? js ko sem bila z Enejem, nisem nič plačala (aja verjetno zato, ker dojim)???

js sem danes malo potegnila in sem spala do 11huser posted image je dragi z Enejem ustal in me pustil spatuser posted image
zaj pa moram it likatuser posted image user posted image user posted image

sem pa fulllllllll žalostnauser posted image user posted image user posted image
js kot js...vse zadnji trenutekuser posted image in seveda sva ostala brez kostimčka za Enejauser posted image user posted image user posted image
v baby centru imajo na netu samo žabico, ki mi sploh ni kej preveč všeč, v arielu pa jim je zmanjkalo čebelicuser posted image

eh, sej je itak tako vreme, da nebi šli nikamor, samo slikala pa bi ga za v dnevnik in albumuser posted image

grem...papa

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
2.2.2008 12:21:59   
helenav
sandra kaj pa v šparu....oziroma na forumu od nas Južnih primork, je ena ponujala čebelico.....

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
2.2.2008 12:36:59   
sandra85
helena hvala user posted image bom poslala jutri dragega, da gre še v špar pogledat (sem čisto pozabilauser posted image ) prej je šel v službo tako da gre lčahko šele jutri pred službo pogledat...
če ne bo tam dobil pa bom povprašala še med primorkami
hvala še 1xuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
2.2.2008 13:09:18   
lemavrica
Jaz sem pa prejle zvedla da je znanka ponoči rodila sinčka user posted image .

Kolk je grdo vreme. No sej sva končno dobila nov sesalec, vsi tastari so pocrkali, in ga bova lahko danes sprobala. Tko da se bom kar lotila pucanja.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
2.2.2008 13:26:34   
lumpa6
nefretiti vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
2.2.2008 15:25:51   
Anonimen
Ojla punce!
Midva sva bila zdaj pol urce zunaj kljub slabemu vremenu, samo da mi je zaspal. Že ves dan pada dež!!! No, zdaj se je malce umirilo.

user posted image user posted image user posted image  Nefretiti, vse naj naj za rojstni dan! user posted image user posted image user posted image

Moj mišek je tudi zaprt, toda ne zaradi GH.
user posted image  Kako mu lahko pomagam? Kakšen domači recept? Nana??

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1410
2.2.2008 16:58:23   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Jaz sem pa prejle zvedla da je znanka ponoči rodila sinčka user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tianna js mu dam plantex čaj če je zaprt...
lahko pa mu daš kuhane slive
koliko dni pa ti je že zaprt?
enej mi včeraj cel dan ni kakal, pa je prej po sadni kašici čisto nafilal pleničkouser posted image

prej sem mu spet dala sadno kašico (sem mu imela namen dat samo 3 žličke) samo je bil tako navdušen, vse je pogoltnil, nič ni ven steklo in na koncu je pojedel skoraj cel lončekuser posted image (sej je malo not...sam iz 3 žličk na cel lonček-falot mali)

ja vreme je obupno in mene zaradi tega vremena že 2 dni boli glavauser posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
2.2.2008 16:58:44   
babyrok
Tianna proti zaprtju pomaga portolac, ki ga dobiš v lekarni. To je mlečni sladkor, ki mehča blato in ni odvajalo. Priporoča ga tudi pediatrinja Tanč, ki ima forum na med.over.net in lahko tudi tam veliko o tem prebereš.

http://med.over.net/forum5/list.php?46

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
2.2.2008 17:15:06   
LINA31
Pozdravljene,

a ni grozno vreme?user posted image user posted image  Pri nas vedno bolj dežuje. Sploh nevem kam se dat v stanovanju. Non stop nekaj prekladam in hladilnik odpiramuser posted image user posted image . Sem si zdajle naredila eno brezkofeinsko kavico in fullll smetane...dieta pa taka.
Žan in srček spita, ni čudno, ko pa vreme kar dol tiši. Sem ravno poslušala poročila, da naj bi zvečer snežilo do nižin.
Pa kakšna nesreča je bila danes, je umrl 3 leta star otrok. Groza. Po mojem se mora staršem kar trgat od hudega. Ko sva bila z Žanom v bolnici sem bila full zamorjena, skos sem samo mislila, da zakaj se to meni dogaja. Ko pridejo otroci so res vse skrbi povezane le z njimi, vsaj jaz tako vse to občutim.

tianna....a si mu probala dati sladko vodo za pit? Enim pomaga. Moj se vedno full pokaka po koroških kapljicah.

Ste bile kej pridne danes in ste kuhale? Jaz sem naredila pire krompir, sirovo solato in špinačo. Sploh nimam idej kaj kuhat. Moram pa priznati, da nisem najbolj spretna kuharica. Kuham šele kakšno leto...prej sem se vedno puščala razvajat mamici. Kaj kej ve kuhate med tednom, razen raznih testenin in rižot, pa mesa in krompirja?

Smo Loto danes plačali, mogoče pa mi kaj zadanemo in bomo lahko ureničili vse željeuser posted image

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
2.2.2008 17:17:48   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Smo Loto danes plačali, mogoče pa mi kaj zadanemo in bomo lahko ureničili vse željeuser posted image

in povabli sandro in njeno družinico na večerjouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
2.2.2008 17:24:16   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

VELJAuser posted image user posted image
in povabli sandro in njeno družinico na večerjouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
2.2.2008 17:52:33   
sandra85

VELJAuser posted image user posted image

te držim za besedo...da ne boš pol pozabila na vse nas, ko boš bogatauser posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
2.2.2008 18:25:07   
123a
                     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
2.2.2008 19:02:14   
jst86
nefretiti vse najboljše!user posted image user posted image

srček tud jst sem zgleda spregledala kaj se je žanu zgodilo.kakorkoli,upam da je zdej ok.

razmišljam zakaj smo ženske tako zakompleksane glede svoje zunanjosti.grenimo si življenje čist za brez veze.pohvale partnerjev gredo itak vedno čez eno uho notri čez drugo ven.

Leona sem prepustila za par minutk mojmu ker sem totalno zbita.tole vreme,letanje po trgovinah(smo kupli za leončka kostumuser posted image ),pospraavljenje,....končno bo kmalu čas za postlo.

lina jst sem tud brez idej kaj kuhat med tednom.sicer še nimam rednih problemov ker v večini kuha mami,ampak vseeno-upam da kmalu bom pa jst.bi mogli narest knjigo s preprostimi recepti za cel mesec in vsak dan nekaj drugegauser posted image

joj me že kliče moj-po 5 minutahuser posted image

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
2.2.2008 19:04:57   
nana 27
Čer! Ravno gledamo risanko Fifi user posted image  Vsaj nekaj veselega ob bogem vremenu.Vse najboljše, Nefretiti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Imam veliko za prebrat...se javim kasneje user posted image   Lina, glede skladov je pa tako, da vsak začetek leta ful padajo vsi skladi. Takrat je najbolje kupovati. Trenutno pa vsekakor ne točk v skladih, ki so skoncentrirani na jug Balkana...sploh zdaj, ko je veliko napetosti zaradi Kosova in se ne ve, kako bo politika vplivala na gospodarstvo user posted image  No evo pa glede na poročila, se tudi slovenskih ravno splača kupovat...še en prevzem....ah ja, gremo raje pripravljat otroke za spat.Kaj? Tina Maze je zmagala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
2.2.2008 19:06:28   
Pikica pokica
Nefretiti, tudi od mene VSE NAJ NAJ in da bo naslednjih 6 mesecev minilo s svetlobno hitrostjo user posted image .

Btw, nisem dobila mastitisa, sem bila pa verjetno čisto na robu. Stanje se je 90% izboljšalo, mala bulica je še vedno, ampak ne boli več tako. Pa tudi Zoja normalno vleče in mi ni treba več pumpati user posted image .

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
2.2.2008 19:32:05   
Pikica pokica

Še slikica današnjega dne:
user posted image

Aja, Nik je mojster Miha user posted image . Ampak večina imate še premajhne otroke in še risank ne poznate user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
2.2.2008 19:41:38   
lemavrica
Sicer načeloma ne maram razlagati teh stvari po netu, ampak moram povedat da je misija user posted image  po dolgih mesecih danes le uspela.

Poleg tega sva z možem imela še generalno po stanovanju in zdaj samo še čakam da padem v posteljo.

Neposredna povezava do sporočila: 1422
2.2.2008 19:48:17   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

Btw, nisem dobila mastitisa, sem bila pa verjetno čisto na robu. Stanje se je 90% izboljšalo, mala bulica je še vedno, ampak ne boli več tako. Pa tudi Zoja normalno vleče in mi ni treba več pumpati user posted image .

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ful lepe maškareuser posted image ja, js vem kdo je mojster miha...user posted image

lemavricauser posted image za user posted image
kaj sta imela generalno stanovanja in sta se odločila, da še malo spucata pajčevino........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1423
2.2.2008 19:55:17   
lemavrica

lemavricauser posted image za user posted image
kaj sta imela generalno stanovanja in sta se odločila, da še malo spucata pajčevino........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
2.2.2008 20:03:38   
Naty 76
Nefretiti vse najlepše in najboljše za rojstni dan!

user posted image
Žan ima že drugi zobekuser posted image . Tia pa še papa rokice in masira dlesni.

Za vse bolane sončke en velik user posted image .

Guppy seveda velja za vozičkanje. Samo na lepo reme počakamo. Saj imaš GSM številko ....

Pikica pokica ful luštni maškarci. Ko sem pogledala Nika sem se takoj spomnila na Jana kako se zjutraj ko bi mi še malo spali dere v dnevni ... mojster miha .. bomo zmogli ... bomo jaaaaa .....ufff spet  na sporeu jutri zjutrajuser posted image

Kuhanje ... po mojem vsaki na toliko časa zmanjka idej. Meni je danes zadišala cvetača, pa sem jo potem ocvrla.. ker edino tako Jana nahecam da jo poje. Joj kako bo razočaran ko bo ugotovil da to ni riba.

Šibam zdaj malčka dat spat, ker sta že utrujena.

Nočko in lepo nedeljo jutri.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?