Anonimen -> RE: septembrke 2007, 2.krog (10.1.2008 13:57:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna Čau mamice! Mi smo imeli včeraj posvetovalnico in je vse v redu. Cepljenje smo preživeli. Je pa ubožček tako jokal, da me je srce tako bolelo. Komaj sem ga potolažila. Prav nesposobno sem se počutila. Ne vem, očitno je imel včeraj slab dan... Že doma je bil jok. Prav čutil je, da pač nekam gremo. V ordinaciji je bil najprej priden... Nasmejan, vriskal je, pogovarjal se s sestro... Priden no. Ko pa je bil čas, da ga nesem do pediatra - tak jok. Groza. Ma ne jok - dretje. Tam se je potem umiril - za nekaj časa, do cepljenja. In potem zopet jok. Mene je že zdaj strah naslednjega cepljenja. Pravijo, da je hujše kot to prvo. Drži? A je katera že imela drugo cepljenje? Ti Misska, kajne? Kako je bilo? No, na srečo nismo imeli nobene reakcije. Sem pa mu vseeno dala preventivno pol svečke in obkladek iz alkohola in vode. Eh Tianna, pri nas je bilo isto. Se je sestri smejal, povedal vse možno, vriskal, pel, godrnjal. Pridevak P, ga slečem, je še vedno dobro raspoložen. Potem jo pa zagleda in jok. Totalka. Pomoje ji je v avri prečital da ni ok - Žabonka bo že razumela, ker imava isto P.... Skratka prvo cepljenje ok, drugo tuljenje ko jeshar. Samo ne se počutit nesposobne zaradi tega!!!!! Kaj maš pa ti pri tem????
|
|
|
|