|
RE: septembrke 2007, 2.krog 8.4.2008 13:20:48
|
|
|
|
annie
|
Midva sva tudi sedajle prišla s sprehoda, samo nisva bila dolgo, ker je mrzlo in piha Škorpion slikice z NS so res Lilly_21 dobrodošla, ti se nam kar pridruži Več nas je, bolj je lušno Pa da še odgovorim na vprašanja: Kako ve uspavate vaše ? Velikokrat mi kar med dojenjem zaspi, če ne pa malo zraven njega ležim in se malo igrava, cartava, ko pa me začne božat bo obrazu, pa ga kmalu zmanjka Včasih pa ga moram malo nosit, samo sedaj ga že dolgo časa nisem rabila, mu nekako več ne ugaja, ker se ne more namestit. Ko zaspi, ga vedno odložm v njegovo posteljico. S čim oz. kako lahko opucamo te puzzle, ki so na tleh? Če jih prav fajn pomočim v vodo, bi se uničile? Ja, tole pa mene tudi zanima Do sedaj sem jih samo posesala, po moje pa verjetno ne more bit nič narobe, če bi jih umila z vodo, moram enkrat probat, pa bomo videli, kako bo. Katere plenice čez noč? Približno mesec dni uporabljam iz Mullerja Pampers baby dry in mi do sedaj HB še niso premočile. Smo pa pred temi plenicami ful dosti drugih znamk sprobali in se je vedno moker zbudil. Te plenice pa kot zgleda nam res ugajajo. Moj brat, ko ima tudi sina pa za čez noč uporabljajo Fixies plenice, pa jim niso premočile, nam pa so
|
|
|