guppy -> RE: septembrke 2007, 2.krog (13.1.2008 18:10:03)
|
Ojla mamice, 9. januarja sem spet letela na urgenco - prehude bolečine v trebuhu. Tam mi je dežurna zdravnica rekla "a zdaj mislite pa kar vsaka dva dni hodit k nam al kaj?!?". Našopali so me z analginom in spasmexom, ki nista prijela popolnoma nič in preživljala sem prave šoke in se tresla, zdravnica je pa vztrajno ponavaljala, da ni možno, da mi injekciji nista prijeli. Svašta. No, potem so dali pregledat kri/urin in je bilo vse b.p., nikjer nobenega vnetja, torej še en dokaz, da sem se prišla na ugrenco "spet zafiksat" al ne vem kaj. Poslali so me na kirurgijo v bolnico Petra Držaja. Tam je sledil pregled kirurga, ki je posumil na žolčne kamne. Mene je trgalo od bolečin ampak mi do jutranje vizite niso hoteli ničesar dati. Zjutraj so me v solzah po nepsrespani noči poslali na UZ, kjer je zdravnica odkrila kamne in vnetje žolčnika. Kirurg se je odločil za urgentno operacijo, tako da so me operirali takoj 11. januarja zjutraj. Op je bila laparoskopska, torej imam v trebuhu "le" 4 luknje, ne pravega reza. Zdaj sem bolje, bolečina je drugačna kot prej, ne smem dvigovati bremen (=dojenčkov) in moram paziti kaj jem, čim več počivati. Razlog za vse to? Pravijo, da je pogost razlog nosečnost...svašta. Evo me nazaj, poskušala vas bom brat, čeprav neke posebne motivacije nimam, ker se še ne počutim ok. guppy
|
|
|
|