RE: Kaj menite... (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Enolla -> RE: Kaj menite... (8.1.2008 14:42:44)

Itak je Baguška že vse povedala - tako da se ne bi ponavljala ali kot je Kalbo rekel: materiala je dosti, samo drugačen medij je uporabljen - gostilna, savna, služba, RR.

lemavrica -> RE: Kaj menite... (8.1.2008 14:42:46)

Preko neta vsekakor lahko pride do zaljubljenosti oz. do neke simpatije med dvema. Stvar posameznika pa je ali pol to prestopi in prenese vse skupaj v realnost.
Res je da smo ženske preveč zaposlene ampak vse to kar si pa ti napisla Smigli je pa samo stvar kako so stvari urejene znotraj partnerstva.

baguSka -> RE: Kaj menite... (8.1.2008 14:42:47)

Moški se pogosto pritožujejo, da smo sitne, ja saj moramo biti, da kaj dosežemo!

Ja, ce smo sitne je res tko. Jaz bom vsaj probala da ne bom sitna, ampak bom raje na lepsi nacin mozu dala vedet, da nisem za vse sama. In ne bo niti casa imel za net... ali za karkoli drugega. Ker sva skupaj delala otroke in morava tudi oba skrbet za njih, ne pa samo eden.

Jaz sem naceloma za to, da se najprej doma poslihta vse stvari in zadeve... sem pa spoznala, da se vcasih to pac ne da. Nisem se ugotovila zakaj...

Wahoo RR -> RE: Kaj menite... (8.1.2008 14:45:23)

Prosim da se držite rdeče niti teme, sepravi vprašanja avtorice.

Vse ostalo bo brisano.

Hvala

Enolla -> RE: Kaj menite... (8.1.2008 14:48:23)

Smigli verjamem, da je tako urejenih 80 % družin. Ampak, daj mi nekaj povedati: kaj pa če mož hoče tudi kaj narediti, pa ga žena odriva, ker ne "zna" narediti tako kot ona. Poglej meni je čisto vseeno kako je junior počesan po komanju ali pa sploh ni. Kopa ga že od vsega začetka moj mož in jaz prebavljam na kavču oz. pomivam posodo. Če bi bila "komplikatorka" da mora biti natanko tako počesan, ali vstavi kaj drugega po želji bi me nekaj časa poslušal, in ker ne bi razumel zakaj "kompliciram" bi čez nekaj časa vse skupaj pustil in bi ostalo na meni. To lahko posplošiš še na kakšno drugo področje, npr. obešanje cunj, sesanje, .... Bistvo vsega pa je pogovor med partnerjema, skupna večerja recimo, ki združi vse skupaj na koncu dneva.

Anonimen -> RE: Kaj menite... (8.1.2008 14:53:10)

Menim,da se živemu človeku lahko marsikaj zgodi.Nikoli ne reci nikdar.

Anonimen -> RE: Kaj menite... (8.1.2008 14:55:13)

IZVIRNO SPOROČILO: Enolla

Smigli verjamem, da je tako urejenih 80 % družin. Ampak, daj mi nekaj povedati: kaj pa če mož hoče tudi kaj narediti, pa ga žena odriva, ker ne "zna" narediti tako kot ona. Poglej meni je čisto vseeno kako je junior počesan po komanju ali pa sploh ni. Kopa ga že od vsega začetka moj mož in jaz prebavljam na kavču oz. pomivam posodo. Če bi bila "komplikatorka" da mora biti natanko tako počesan, ali vstavi kaj drugega po želji bi me nekaj časa poslušal, in ker ne bi razumel zakaj "kompliciram" bi čez nekaj časa vse skupaj pustil in bi ostalo na meni. To lahko posplošiš še na kakšno drugo področje, npr. obešanje cunj, sesanje, .... Bistvo vsega pa je pogovor med partnerjema, skupna večerja recimo, ki združi vse skupaj na koncu dneva.

To se pa strinjam. Jst sm ful morila na začetku, da to ne dela prou, pa uno ne dela prou....no, pol je pa nehu delat sploh[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].
No zdej se pa stran obrnem tud če mi kej ni prou in vse nardi brez problema. Kje pa piše da je glih moj način pravi.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

baguSka -> RE: Kaj menite... (8.1.2008 14:56:35)

Bistvo vsega pa je pogovor med partnerjema

S tem se pa absolutno strinjam. In ko tega ni vec, se pac zacnejo dogajat take stvari....

smigli -> RE: Kaj menite... (8.1.2008 15:00:31)

Ne saj ne krivim samo moških, večkrat je tako, da smo ženske mal nestrpne do partnerja, ki se lahko trudi in prispeva k gospodinstvu in zgolj zato, ker ne dela po naše, ga raje obidemo in naredimo same. Problem je, ko partner totalno zavrača sodelovanje, direktno ali pa postopoma z odlašanjem. Otroci od nas zahtevajo ogromno energije, tako da je za "odraslega otroka" prepogosto zmanjka.

smigli -> RE: Kaj menite... (8.1.2008 15:04:36)

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

S tem se pa absolutno strinjam. In ko tega ni vec, se pac zacnejo dogajat take stvari....

Pogovor je bistvenega pomena, sam kaj pa ko naletiš na molk? Žal pogovor ni tako samoumeven. Prej al slej ti zmanjka energije tudi za pogovor, ko stalno trobiš eno in isto, na drugi strani pa nič.

Anonimen -> RE: Kaj menite... (8.1.2008 15:07:01)

IZVIRNO SPOROČILO: smigli

Pogovor je bistvenega pomena, sam kaj pa ko naletiš na molk? Žal pogovor ni tako samoumeven. Prej al slej ti zmanjka energije tudi za pogovor, ko stalno trobiš eno in isto, na drugi strani pa nič.

Ja to je pol že drug problem. En sam ni še nikul nič naredu. Morta bit oba za to. Če z ene strani ni odziva je brezveze.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (8.1.2008 15:08:18)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Jerneja_ -> RE: Kaj menite... (8.1.2008 15:12:18)

Spoštvani!

Tokrat pa vam moram napisati, da je takšno komuniciranje nedopustno. Moderator mora opravljati svoje delo!

Če želite vam lahko kdaj pa kdaj pošljem na vpogled tudi kakšno "grozilno" pismo odvetniške pisarne o tem kaj bi morali pobrisati po slovenskih zakonih pa nismo pobrisali pravočasno??

Vaše sklepanje o delu moderatorja je površno in neutemeljeno!

LP

Jerneja RR

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (8.1.2008 15:14:48)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Teya*D. -> RE: Kaj menite... (8.1.2008 15:15:50)

Ne vem no...jaz sem npr. tip človeka, ki ne more lagat, tega nisem zmožna, ker mi vest ne da miru, sploh pa ne nekomu v oči. Po moje bi kar sama povedala ven, ker bi me preveč težilo. Nisem pa razmišljala, da bi morala partnerja sploh prevarat, pa saj so slabi dnevi ampak enostavno me nekaj vleče k njemu. Kot da je magnet[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
Še vedno pa pravim, da je potrebno najprej nekaj končat in potem začet nekaj novega. Vsi imamo čustva in smo lahko zelo prizadeti, če nas oseba, ki jo ljubimo in ji zaupamo takole prizadane. Pri meni bi padlo vse zaupanje in ne vem, če bi lahko še komu na splošnoo sploh zaupala. Ne vem pa kako poteka to preko interneta. Vsaka čast tistim, ki imajo čas še za varanje partnerjev, skrivanje in na koncu še čisto vest. Mene bi razjelo takšno početje!

Jerneja_ -> RE: Kaj menite... (8.1.2008 15:17:33)

O tem, lahko debatirava po ZS ali malu, da ne bova dodatno smetili teme.

Jerneja RR

smigli -> RE: Kaj menite... (8.1.2008 15:19:05)

Lukrecija,

Tudi jaz menim, da se takih debat ne bi smelo brisat zgolj samo zaradi tega, ker se debata razširi. Debata je dobra, ne žali nikogar, tako da ne vidim razloga za brisanje.

lp

Jerneja_ -> RE: Kaj menite... (8.1.2008 15:23:15)

Moderatorka vas je samo prosila, da se držite teme...

Ostale teme pa so bile brisane povsem utemeljeno in z navedbo razlogov in če se ne bo nehalo bodo brisane še naprej.

Torej ali bomo ponovno debatirali o tem kaj brišemo in zakaj ali bo debata potekala na temo, ki jo odprla uporabnica?

Jerneja RR

willma -> RE: Kaj menite... (8.1.2008 15:36:32)

1. Menim,da se živemu človeku lahko marsikaj zgodi.Nikoli ne reci nikdar.
---------------------
2. Še vedno pa pravim, da je potrebno najprej nekaj končat in potem začet nekaj novega.

1. Res je!
Morda samo v razmislek: se vam je že kdaj zgodilo, da ste koga kritizirali kako je nekaj lahko naredil, ko ste pa sami prišli v podobno situacijo pa ste storili prav isto!?

2. Torej koliko je meni jasno, varanje ni iskanje novega moža ali žene toda le popestritev ali dopolnitev nečesa kaj nam manjka.
Ljudje smo si različni. Iz tega se tudi različno odzivamo na določene stvari v različno ravnamo.
Nekateri varajo, drugi so zvesti, tretji se slepijo in prenašajo, drugi spet...

Nekaj pa je res, če si nečesa res ne želiš, potem tega ne boš počel, ne glede na to kaj se zgodi. S tem da se ljudje lahko hitro prilagodimo in svoje želje tudi hitro spremenimo (sploh če nas "premami" nagonski hormon).

Anonimen -> RE: Kaj menite... (8.1.2008 15:40:31)

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

... o varanju, ko dva, ki imata družine, začneta flirtati preko interneta in se spečata?

P.S.: brez imen, prosim, da ne bo razloga za brisanje...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

No, pa da se teme držimo.
Kakršnoliko varanje je zame nesprejemljivo, sodim in presojam pa lahko samo sama po sebi, za partnerja ne morem nikoli dati roke v ogenj, kaj več kot zaupanja mu ne morem izkazati. Ne ljubi pa se mi brskat po telefonih, žepih, internetu in podobnem. Mi je totalno izpod časti se tako nizko spustiti.
Če si bo avanturo kdaj privoščil, potem je boljše da tega nikoli ne izvem. Mi je pa najhujše ponižanje ob tem, ko za tvojim hrbtom cel vset ve kaj se dogaja in ti nihče tega ne pove. Živiš v prepričanju da je doma vse v redu, mož pa se redno rekreira v sosednjem kraju na ljubici, potem pa pride domov in mu jaz večerjo na mizo postavim.
To je tisto kar je za bruhat, da ljubica dobi njegovo pozornost, čas, pogovore, seks, darila, komplimente.....žena pa doma pere in pegla smrdljive gate, ga neguje ko je bolan, mu kuha najljubše jedi......Malo več se je treba doma potrudit in ne vržt puško v koruzo in jo v druge rjuhe popihat ker je tako pač najlažje dokler pač gre in dokler žena ne izve. Kvazi zaradi metuljčkov v trebuhu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image].
Na koncu pa ima baraba še jajca rečt da si je sama za to kriva.....jaz v takem primeru samo še nože brusim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].

Anonimen -> RE: Kaj menite... (8.1.2008 16:33:00)

Ampak nebi smelo pridt do tega, da folk zacne v temi pisat kdo je to in kje dela....

Ne, to res ni prav, ampak, Baguska, saj je bilo brisano že veliko, veliko prej.

Anonimen -> RE: Kaj menite... (8.1.2008 16:52:37)

sem že bla na tem...na sms-ih in msn-ju,tud srečanje,čeprav sem v zvezi...hvala bogu,da ni prišlo do kaj več in sem s tem zaključila...nočem več tega ponoviti,sem se zamisla sama nad seboj...lahko bi izgubila osebo,ki mi največ pomeni...

jazz -> RE: Kaj menite... (8.1.2008 16:57:48)

z eno besedo varanje v vezi je NESPOŠTOVANJE!!!!!!!!!!!

Anonimen -> RE: Kaj menite... (8.1.2008 19:06:25)

IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Preko neta vsekakor lahko pride do zaljubljenosti oz. do neke simpatije med dvema. Stvar posameznika pa je ali pol to prestopi in prenese vse skupaj v realnost.
Res je da smo ženske preveč zaposlene ampak vse to kar si pa ti napisla Smigli je pa samo stvar kako so stvari urejene znotraj partnerstva.

Maš prav mavrica.

sneguljčica -> RE: Kaj menite... (9.1.2008 8:56:20)

Mislim, da do flirtanja preko neta pride zaradi zdolgočasenosti partnerja, ker mu pač nekaj manjka v zvezi. Ker svoje težave ne zna reševati s pogovorom na pravem naslovu, se zateka v virtualni svet, kjer on itak ni on, ampak virtualna oseba, zakrita pod svojim nickom. Mislim, da to ni isto kot gostilna, savna... kot nekateri pravite, mislim, da preko spleta človeka lažje potegne v tako avanturo, ker (vsaj na začetku) ne flirta on, ampak njegov virtualni jaz. Verjetno se marsikdo nebi upal v gostilni direktno iskati osebe za varanje, če ne drugega zaradi bojazni, da ga kdo prepozna.

No, seveda mislim, da če si neko osebo sprejel v dobrem in slabem, potem zame to pomeni, da tudi v slabem vztrajaš in se potrudiš težavo rešiti, če ne najdeš drugega razloga, naj so to vsaj otroci. To, da okriviš partnerja kot razlog za varanje, je torej povsem neumestno in pomen da si lagal, ko si sprejel partnersko zvezo z njim.

Najbolj mi pa grejo na bruhanje razlogi kot so, da se mu/ji žena/mož ni dosti posvečala, da je skrbela le za otroke. Žalostno je, če človek v času, v katerem živimo, ne zna izraziti, kaj od žene/moža želi, seveda na način, da bo tudi drugi partner to razumel. In da sam ne pomaga ustvariti pogojev, v katerih bi lahko to dobil - npr. razbremenil partnerja...
Mislim, da če vsaj malo spoštuješ partnerja in otroke, se ne boš spustil v nikakršno romanco...

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>