lelaval
|
Da se vse, samo veliko volje in potrplenja je potrebno. Jaz imam razmeroma malo razliko med petimi fanti ( malo manj kot osem let ). Štirje hodijo v šolo in prav tako v glasbeno šolo ( na enega 1h- 6h) popoldanske odsotnosti na teden. Pred kakšnimi nastopi pa še več. Živimo na vasi, tako da taxi je na raspolago vsak dan, tudi večkrat na dan po isto poti. Ja, avta imamo dva majhna- na srečo sva oba šoferja, tako da če gremo kam skupaj gremo z obema avtomobiloma. Sicer malo dražja varjanta, ni pa krize. Naši fantje imajo štiri sobe, ampak na njihovo željo spijo vsi v eni. Dokler so bili ločeni, so vsak dan tragali jogije sem in tja, zdaj pa smo v eno sobo dali dve dvonadstropni postelji in eno enojno, druge sobe pa imajo za glasbeno sobo, učilnico in igralnico. Pa verjemte, se zamotijo med seboj, pomagajo pri gospodinjskih opravilih, se učijo drug od drugega. Ne, nemorejo imeti vsega kar se jim srce poželi imajo pa veliko. _____________________________ Srečna sem, srečna. Hvala vsem mojim šestim sončkom, ki mi vsak dan polepšate. Srečna sem,ker vas imam. Točno tako, kot je napisala Purple. Midva pri 3 sploh nisva nič komplicirala, večjadva pa tudi ne rabita bit vsepovsod - že itak imata v šoli precej krožkov, tako, da vse gre. Letos sin ne hodi na nogomet, prej pa je hodil, pa sem ga 3x na teden vozila, za vikende še na tekme. Sem pač pobasala obe punci zraven, pa je šlo - moj pa je večinoma delal. Za obveznosti in vse pa ne rabim posebne tabele - na koledar si napišem tiste pomembne stvari (ki jih ni več, kot 10 v 1 letu). Purple - res bolšje nabavit enega enoprostorca. Jaz sem bila pobudnik zanj, ko sva dobila 3. In še to sem hotela 7 prostorca (ker itak dnevno še od vsakega od večjih voziva zraven otroke), pa je včasih še premali In lani smo šli na dopust celo brez truge Aja, pa še 1 manjši avto imava vseeno zraven, ker drugače ne gre.