|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
3.3.2008 15:34:25   
barbas
ŽIVJO
jest se vam bolj redko javljam, ker nimam dostopen rač., se pa z veseljem pohvalim, da ima klemen po enem mesecu že 5,7kg in okrog 60cm.

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
3.3.2008 15:42:27   
vaney
dan.

midva sva se pa danes celo dopoldne (10-14.30) potepala po mestu (Črnomlju), zapravljala (tudi zameuser posted image ), šla na pico in kavo s kolegico...bilo nama je fajn. potem se je pa oglasila lakota in sva letela domov.

danes sem dobila baby vac, zdaj moram pa samo še skapirat, kako se dela z njim. nisem bila pozorna na navodilo, da mora otrok zraven sedet, tako da, ursalara, hvala za informacijo. kje se pa na tej zadevi regulira jakost?

mi imamo tudi probleme s kakanjem...pijemo Aptamil Comfort in čaj za odpravljanje prebavnih motenj, pa mu je ratalo po 4 dnih z muko kakat. Tako da tudi jaz več nisem dovolj pametna. Danes sem bila v DM-ju in ni bilo več Aptamila Comfort, baje so ga umaknila iz prodaje in zdaj imava Aptamil Imunitet (saj vem, da se drugače napiše, pa se mi ne da it pogledat). Mi je pa prodajalka svetovala (doma ima dojenčka), naj mu dam zelo sladkano prekuhano vodo in bo pomagalo pri zaprtju. Bom probala, pa bomo videli.

Mene zanima, kaj ve počnete z vašimi user posted image , da toliko spijo?? Anže je danes spal od 20-22.30, 23-1h, 1.30-3, 3.30-5h, 5.30-7h in to je to. Naj povem, da smo na ad. mleku, ki baje drži dljeuser posted image  Zgleda, da še ni ulovil svojega ritma za spanje ali pa bo po novem to naš ritem spanjauser posted image

Zdaj čakamo obiske iz Bleda in moram it še malo pospravit. Mi smo tudi do zdaj dobili 1 bombažni kompletek št. 62, enega plišastega št. 56, enega pajaca št. 68, enega št. 74 in pižamo za 1 leto. Sicer imamo dovolj oblekic, ampak so vsi pametovali, naj ne kupujem oblekic, ker jih bodo itak vsi nosili, pa dobro, da smo jih že prej nabavili, ker drugače bi bil skoz v dveh kompletkih. Smo pa dobili ogroooomno slinčkov in kaj nakaj ropotuljic. Najbolj pa sem bila vesela, ko so upoštevali mojo željo in mi prinesli bone in plenice, tako da jih do zdaj še nismo sami kupili (razen 1. paket).

Jaz imam tudi zelo suho kožo na rokah, še posebej členkih, me kar malo peče. Veliko si mažem s kremo, pa kar vpije in čez 10 minut isto. Ne vem, kaj je krivo, drugje nimam suhe kože.

Aja, no, zdaj moram pa res it... se beremo kasneje...uživajte in izkoristite še zadnje sončne žarke ta teden.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
3.3.2008 15:56:46   
martinca
lusa, vidim da imava obe problem s tem zaprtjem pri najinih user posted image . jaz mu tudi ta aptamil comfort1, dajem pa še ni nobenega učinka. če se mi še jute ne bo pokakal, mu bom dala pa sladek čaj za pit. tisti mu pomaga, vsaj zadnjič mu je, se mi zdi.
vaney, na mojem Apatamilu tudi piše imunitet, dol spodaj nekje v desnem kotu bolj pa Comfort. je pa za  dojenčke od 0 do 6 mesecev.
nana, ti si že bla na UZ za kolke. kam grem to?jaz nimam pojma.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
3.3.2008 16:27:45   
zanka
Zdravo. Se oravicujem, ker se mesam.
zaprtje:Moja mala(stara je zdaj 9.mescev)je tut na adaptiranem mleku ze od rojstva. Ponavadi,ko je bila zaprta je nam pomagal Novolak mleko z oznako IT(ga dobite v lekarni).Moji mali je full pomagal, da je lazje kakala.
Upam, da sem vam kej pomagala.
Lp

"tat twam asi"

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
3.3.2008 16:31:59   
Sunny Morning
Jaz sem bila danes pri G, prvič po porodu, in je vse ok. Je rekla, da je vedela, da bo naša Neja velika, ker je imela večji obseg trebuščka, vendar me ni hotela strašit. Če se odločim za naslednjega user posted image še predno bom šla v službo mi bo dala bolniško in bom doma, to mi je obljubila, tako da zdaj ga morava samo še naredit.user posted image

piška miška še enkrat iskreno sožalje.user posted image

vaney jaz tudi ne razumem kako ti otročički spijo že skoraj celo noč, pa so dojeni. Najina toliko uživata v Aptamilu, da ga hočeta večkrat imet.user posted image  Saj Neja je tudi pri bolj pridnih, vendar že komaj čakam, da bo spala celo noč. Včeraj je šla v posteljo ob 22.00 (njena standardna ura), zbudila se je ob 3.30 in potem nismo šli spat skoraj do 5.00. Se mi je že mešalo. Zjutraj smo bili pokonci spet že ob 7.30. Čez dan je pa skoraj nehala spat. Zdajle izjemoma spi na kavču. Tudi, ko gremo ven to ni garancija za spanje. Je bila pa danes zunaj z očitom, ko sem bila jaz pri G.
Mi imama Aptamil 1, da bi kje pisalo Comfort nisem zasledila. Kupujemo ga v Nm v Muellerju. Vmes ji ga zmešamo še z Aptamil Anti-Reflux, ker ji včasih uide, pa še bolj gosto je in ona lepo cuzla. Če ji dam samo Aptamil ga ima več za vratom kot pa v ustih. Nimamo pa nobene posebne tehnike glede zaprtosti, ker kaka 2-3x na dan, vsak dan. Najraje se pa podela pri nočnem hranjenju.user posted image

Alfabeta si pa rodila na hamlasti datum.user posted image  Saj človek res ne ve kako bi računal februarja. Vseeno z malo zamudo: Ajda user posted image

Anita in Ksenja user posted image za 2 meseca.

mala pikica Neja je imela pri 1. mesecu 5150 g in 58 cm. Naslednje vaganje imamo 11.03., vendar sem jo doma zvagala, da me ne bo tam kap, in imamo že skoraj 6000 g.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
3.3.2008 16:42:58   
mml
Dan,

sem ravno pripeljala Manco domov in sta ostala z očijem zunaj, Matic spančka, ker je ponoči bil zelo živahen...lepo je psal do 4., po nočnem hranjenju se je pa odločil, da bi bil malo družaben in ne bi spal...in seveda mora to sedaj prinesti noter user posted image . Upam, da mu to ne pride v hudo navado, ker prejšnji dve noči sta bili super, je spal nekje od 23. do 4.30 in po tem do 8.30, tako se da pa čisto dobro živeti user posted image .
Jutri imava prvi pregeld pri pediatru, tako da bom javila nače najnovejše manekenske mere in ostale zadeve user posted image
Smo pa jutri brez varuške, ker moram nujno k alergologu, ker se ji je poslabšala alergija, tako da upam, da bo lahko prišla moja mama, ker bi sicer obisk pediatra hudo zanimiva zadeva...

za vse dojenčke, ki jih muči zaprtje upam, da se bodo zadeve kmalu umirile user posted image

za vse, ki praznujete obmesečnice vse najboljše in veliko prespanih noči in čim manj krčev user posted image user posted image

za vse user posted image , ki jih mučijo krčki in podobne nevšečnosti...user posted image user posted image user posted image ...saj bo kmalu minilo, nekateri se že hitro bližate tretjemu mesecu starosti, ko te težave počasi ampak zanesljivo minejo in ostane na njih samo še spomin

piškamiška sploh si ne morem predstavljati, kaj prestajate  in kaj ste prestajali v preteklih dnevih in tednih. Naj vas vaš user posted image Matic vedno čuva in pazi na vse vas in ostane v vaših srcih predvsem spomin na tiste lepe trenutke, ko ste bili vsi skupaj doma

benika sem si prav zapomnila, da imate z Jakobom pregled na ORl nalsendji ponedeljek? Držim pesti za vzpodbudne novice user posted image . Sicer pa super, da je Jakob tako priden fantič in so neprespane noči pri vas že preteklost user posted image

ljubljana hvala za obe toritic user posted image

vse ostale želim vam čim manj krčev, čim več prespanih noči in čim več čudovitih brezzobih nasmehov vaših dojenčkov in dojenčic user posted image user posted image user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
3.3.2008 16:43:54   
Sunny Morning
katee tvoj Žan Luka je prima dete, da greš lahko že na aerobiko. Tudi drugače se mi zdi, da je "nenormalno" priden. Saj sploh ne veš kaj je to imeti user posted image .user posted image

vaney kar se pa naših user posted image tiče, mislim da smo vse tam nekje. Moj ima tudi občasno take in drugačne fore. Za njega se ni nič spremenilo, razen to, da je zdaj malo večkrat spal v dnevni. Več ali manj za Nejo skrbim jaz. Njemu ni treba previjat, kopat, ponoči vstajat in pripravljat hrano...ker on hodi v službo.user posted image  Je pa zadnjič priznal, da se za njega ni skoraj nil spremenilo, medtem ko se je meni življenje obrnilo na glavo. Zdaj med vikendom bolj pomaga, popazi na Nejo, da grem lahko v trgovino ali pa samo, da si odpočinem. Mislim, da njim bolj pozno zasveti lučka, da je nov član družine že nekaj časa tukaj.
Kar pa se tiče razporeda v službi ne boš mogla veliko vplivat. To je pač nekaj kar moramo sprejeti, pa če je še tako glup. Saj si že sama napisala, da je določen stvari sam pogruntal, tako da mogoče samo rabi malo časa. Smo si pač različni in to je poanta vsega. Ti se samo ne sekiraj preveč, raje uživaj v malem sončku Anžetu. Ko bo pa še več sončka zunaj se pa itak dobimo.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
3.3.2008 16:47:45   
Sunny Morning
Aja, piška miška vzemi si čas kolikor ga potrebuješ in kolikor ti ga bo Nejc dal, vendar nas pa nikar ne pozabi in se še javi, ker si naša januarčica.

Neposredna povezava do sporočila: 2058
3.3.2008 17:36:57   
benika
benika, Patrik je tudi zaprt. in sem mu v soboto kupla Aptamil comfort pa se mi zdi da še ni ravno nobenega učinka po njem. je v soboto kakal, sam ne zaradi aptamila. danes je pa ponedeljek pa še nič. pa mu potem skozi daješ samo to mleko za uravnavanje prebave, ali še kako drugo zraven?

Pri nas ga je Comfort ful pognal kakat. Dajemu mu pa 1 obrok Comforta, 1 obrok Aptamil 1.

Ali ima katera kak pameten nasvet glede vetrov??Da se ne muči tako,ko ne more prdati?

Jaz mislim, da se tukaj ne da kaj dosti pomagat. Očitno je to stanje, skozi katerega gredo naši malčki.Njihov organizem je še tako majčken in neodporen, da jih zvija za vsako malenkost. Tudi Jakob včasih ful joka ko prdka.

benika se pa mi ne sanja, kako vam uspe pri tej starosti odspati celo noč

Meni tudi neuser posted image . Danes ponoči je spal od 23h-8h, se je najedel in spal do 10h, se malce nasmehnil stari mami, popil flašo mleka in spet spal do 16h, ko smo ga na silo zbudili. No, ura je 17.35 in...ja, prav ste uganile, Jakob spet spiuser posted image  Po eni strani je že prav malce dolgočasnouser posted image

Letim, mami je skuhalauser posted image .

lp

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
3.3.2008 17:39:09   
nana35
Midva sva domov iz Leclerca.Zunaj spet piha ko user posted image .

vaney,tudi jaz imam Aptamil imunitet,ker drugega ne dobiš več.Moj Klemen ga je lepo začel papat,s tem da mu dajem tudi moje mleko,potem pa dodatek.Ja suha koža,kar poka mi na členkih in jo mažem,pa kar poka in je spet suha??user posted image

martinca,greš v stolpnico,prvi vhod v njo,potem pa kar ravno od vhoda greš v pritličju skozi vrata.Drugače pa spodaj vprašaj nekoga.

:))

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
3.3.2008 18:51:52   
Lunca1
Ljubljana ne me rajcat s tortticami. njami, se mi sline cedijo. user posted image

Tudi jaz čestitam vsem 1- in 2-mesečnikom. user posted image

Benika user posted image  za spanje.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
3.3.2008 19:08:14   
koala
Čer januarčice!

piškamiška sem kar jokala ko sem brala tvoj post, nevrjetna si res. Objemčki zate in tvoje bližnje, pa res se nam še kaj oglasi, te ne damo veš!

vaney tudi zate objemčke, upam da so se stvari med vama vsaj malo pošlihtale. In ti se kar skašljaj je pol ful lažje. Svetovat pa ne znam, midva sva oba taka zapečkarja, da sem mojegauser posted image  morala skoraj nagnat, da je šel zadnjič z sodelavci na biljard.

nana brinjevo mazilo pa se dobi v lekarni, kot si predvidevala.

Alex se zahvaljuje za vse čestitke in hrkrati čestita vsem slavljenčkom za naprej in nazaj.

Posvetovalnico pa imamo mi jutri pozno popoldan, tako da našemere javim naknadno.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 2062
3.3.2008 19:32:42   
baby_08
živjo mamice in sončki,

tudi naša Lana je full pridna- ponoči pridno spančka, papca tudi pridno, skratka pravi cukrček jeuser posted image . Danes sma prvič šle na daljši sprehod in je celo pot pridno spančkalauser posted image user posted image user posted image . Pa tudi jaz sem že skoraj čisto okrevala od poporodnih težav.

Vsem ki praznujete- čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
3.3.2008 19:33:36   
katee
Jaz pa moram povedati, da mi moj user posted image  veliko pomaga, ko je doma. Takrat si jaz vzamem čas za RR, ali pa za kar koli drugega - npr. aerobiko. In mu ni težko biti doma z malčkom. Tudi pri kopanju je skoz zraven in se igra z malim. Previjam ga pa samo jaz. Tudi ponoči se moj user posted image  ne zbudi, ker jaz malega itak dojim, pa ga pustim pri miru. Se pa zgodi, ko mojega dragega ni doma cel dan ali pa več dni, takrat sem pa sama za vse.  Moram pa se pohvaliti, da vsake toliko tudi polika plenice in ostale oblekice od malega. Sicer ni tako natančno zlikano, ampak je.

nana35: meni je patronažna sestra odsvetovala instant čaj, samo ta v vrečki. Sem pa tudi jaz mnenja, da je to pač nekaj, kar morajo naši otroci preživet. Črevesna flora se vzpostavlja in posledično jih matrajo vetrovi in napenjanje.

No, zdaj grem pa malega podojit, potem skopat in nato spančkat.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
3.3.2008 19:37:10   
Alfabeta
Hvala vsem za čestitke.

Tukaj so naše uradne mere: 4730g in 54 cm. Po 1 mesecu.user posted image user posted image  Smo kar pridni glede na to da smo samo dojeni.

Sicer pa se jaz glede spanja ne bom hvalila, da ne bo kaj drugače. Bom povedala čez nekaj časa. Ker res ne bi rada da se kaj poslabšauser posted image

Aja, še to. Naši punčki so pri rojstvu na glavici poškodovali kost in ima hematom. Kost je pa kar precej dvignjena od glavice ven in se kar vidi. Počakati moramo pol leta, da bo izginilo, da se kost formira nazaj.

Sunny, saj sem hudo navijala, da bi se rodila prej pa se ni hotela, sedaj imamo pa tak datum. No, saj je samo vsak drugi mesec takouser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
3.3.2008 19:54:32   
majra
Večer!
Mi smo danes izkoristile lep dan in smo se cel dan martinčkale na sončku i        " fatale braun boju" user posted image  Glede na vremensko napoved tega ne bomo ponovile kmalu.
Moram pa povedat kaj me je ful šokiralo. Ena soseda ma otroka starega 3 mesece, pustila ga je jokat sigurno pol ure, potem je začel ful kašljat in se prav davit, potem je verjetno zaspal od onemoglosti in spet kmalu se je ponovila ista pesem. Sem se morala odmaknit, da nisem tega poslušala, ker sem totalno znorela in hotela že zvonit na vrata, pa so me moji zadržali. In to se baje non stop dogaja, ker kao uči otroka reda user posted image
Mislim, kakšne mamice obstajajo?!?! Meni to ni normalno! Katastrofa!
Uf, sem se morala ispihat. Še sedaj mi pritisk naraste ko se spomnim.

Kar se spanja tiče, smo mi tudi ful pridni. Zaspi med 23 in 24, okoli 5 se najemo in spi do 9-10. Zato pa čez dan nič ne spi, razen ko je zunaj v vozičku ali pa če jo stara mama čuva.

Vaney glavno, da sta s svojim razčistla. Ah, moški so včasih prav čudna bitja. Moj je pa mene ful pozitivno presenetu. Sem pričakovala, da se bo manj ukvarjal z malo.Tako da kar se tega tiče, je moj user posted image  eno veliko user posted image .

Nana, tudi jaz imam ful suho kožo na členkih. Edina krema ki malo ublaži zadevo je ognjičeva.

Jaz sem tudi en velik skeptik glede baby vaca. Bomo ostali kar pri fiziološki in vati. Je pa res, da je meni hujše kot Katji, malo pojamra in to je to.

Vsem ,ki praznujete in ste praznovali, želim vse najboljše!
Vsem, ki imate krče pa želim da čimprej minejo.
Napenja pa tudi nas user posted image , tako da tukaj pa nimam kaj reči.

Lahko noč

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
   Sončki januarčic 2oo8
3.3.2008 21:11:57   
karatina
Dober večer user posted image

Kako lep seznamček imamo user posted image . Še podatki naše Karin:
- prvi mesec 4705g in 53,5 cm
- drugi mesec 5720 g in 57,5 cm.

Imam te lepe dni tako malo časa, ker se cele dneve potepava. Nama je danes postal Maribor z okolico premajhen in sva ga mahnile malo v Avstrijo. Je bil ati zelo ponosen na naju in vesel, da sem imela neki slab dan in mi ni bilo nič všeč user posted image . Karin sem kupila le dude, eno kapico in pajacka, pa zase čaj za dojenje in kremo za bradavice.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
3.3.2008 21:17:05   
vaney
Samo toliko, da povem - smo preizkusili baby vac (moj me je gledal kot da sem iz marsa padla, ker bom s sesalcem čistila nosekuser posted image ) in je super. kaj vse smo potegnili ven... ni mi pa najbolj jasno, kako naj sščstim tisti nastavek, ki gre v nosekuser posted image Tako je ozek, da z ničemer ne pridem noter in sem ga držala pod tekočo vodo, da bi šlo ven, pa mi ni še čisto uspelo oprat.

Mi smo se skopali, Anže je zaspal in upamuser posted image , da bo vsaj par uric spal v kosu.

Lahko noč vsem.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
3.3.2008 21:50:09   
ursalara
Vaney ja najbolj priporocljivo je da otrok sedi ga pa pocasi navajaj na to lahko se malo poigras z njim recimo namesto da gres takoj na noska z tulcem mu daj prvic malo po rokicah,da bo videl da ni to nic strasnega.Moc reguliras na sesalcu ce imas seveda to moznost ce jo nimas tudi nic zato,sesalec naj bi bil mocan od 800/1500w in tudi ce nimas moznosti regukiranja ni tako mocno saj lahko prvic sprobas na sebi pa bos videla.A nisi dobila zraven krtacke za ciscenje,no jaz jo imam samo vcasih je pa res malo tezje ko se ti v cist ozki konec kaj nabere potem pa pod vroco vodo in malo prekankljat pa ponavadi uspe,malo poglej okoli sebe ce imas kaj tako tankega za cisceje pri roki dugace pa saj ves inproviziraj,sem pa vesela da si zadovoljna!
Sunny morning mi smo na adaptiranem mleku in mi je nasa miska ze dve noci cele prespala upam da bo tako tudi ostalo.Drugace pa tudi jaz kupujem mleko iz millerja in tam res ne pise imunitet imas pa v desnem kotu zgoraj na embalazi en oblacek ki je not nekaj z rdecim napisano in to naj bi bilo podobno oz isto.

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
3.3.2008 22:00:34   
benika
Drugace pa tudi jaz kupujem mleko iz millerja in tam res ne pise imunitet imas pa v desnem kotu zgoraj na embalazi en oblacek ki je not nekaj z rdecim napisano in to naj bi bilo podobno oz isto.

Műller ima nemški Aptamil, Aptamil imunitet pa proizvaja slovenska Kolinska. Je pa vse skupaj en isti šmoren.Nemški je še celo cenejši.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
3.3.2008 22:02:20   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Mene zanima, kaj ve počnete z vašimi user posted image , da toliko spijo?? Anže je danes spal od 20-22.30, 23-1h, 1.30-3, 3.30-5h, 5.30-7h in to je to. Naj povem, da smo na ad. mleku, ki baje drži dljeuser posted image  Zgleda, da še ni ulovil svojega ritma za spanje ali pa bo po novem to naš ritem spanjauser posted image

Vaney, kaj če bi poskusila z Novalocom NT. Ta je za bolj dolgo sitost, je mišljen prav za večerno hranjenje, če sta na ad.mleku. Mogoče pa ti bo bolj dolgo spal. Jaz mislim, da se tudi otročki ne naspijo dobro, če so na 2 uri budni.

Aja, vaney, glede seznama... Moj dragi nič ne reče. Gašperja vzame, da lahko grem na RR. Pa tudi sicer je Gašper zelo priden in mi uspe. Je pa res, da sem samo star seznam malo spremenila, tistega z disneyjevimi junaki user posted image Ni bilo veliko dela, zdaj pa se tako sproti podatki vpisujejo. Pa še v veselje mi je to user posted image

Sicer pa je tudi moj dragi veliko doma, pa veliko se z Gašperjem ukvarja popoldan, pa kopat ga pomaga, zdaj ga že tudi kdaj previje, skratka zlati je. Ponoči ga pa ne budim, naj se lepo naspi user posted image

Vsem, ki imate krče, želim, da bi čim prej minili user posted image vsi bolni pa da bi čim prej ozdraveli user posted image

Nočko...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
3.3.2008 22:14:00   
nana35
koala,no pa imata tudi vidva jutri posvetovalnico.Smo že tri.H komu pa hodiš?Midva imava jutri ob 11.30.

katee,jaz začnem pa hujšati in telovaditi v mesecu maju!Komaj že čakam!
Glede čaja-meni ga patronažna,niti pediatrinja nista odsvetovali,si mislim,zakaj pa potem obstaja?

Moj user posted image ne lika plenic in tudi kuha ne,ker ne zna,žal.Ponoči ga tudi ne budim oz.se ne zbudi,ko jaz dojim ali ga hranim,tako da me zjutraj vedno vpraša kdaj se je zbudil in če je lepo spal.Pomaga mi tako,da kdaj pomije posodo ali pa podreta kupček, ima Klemena ko se jaz učim ali ga odpelje na sprehod,ko imam jaz drugo delo,da imamo pospravljeno in čisto.Žal se moram s tem zadovoljiti in se ne pritožujem.Ima pa druge vrline in sem čisto zadovoljna.

Alfabeta,ja saj je zdaj tako le pri mesecih,ki jih štejemo,ko so naši pikci še miceni,ko smo starejši pa ne štejemo več mesecev,ampak samo leta.user posted image Tako da datum ni tako čuden.

majra,ta tvoja soseda je pa res zmešana,če mene vprašaš.Pa si lahko predstavljaš,da si takšna do svojega nebogljenega otročka,ki si ga nosila 9 mesecev pod srcem in skrbela zanj in zase,komaj čakala,da se rodi...potem pa taka vzgoja že kar takoj.Katastrofa,tega jaz nikoli ne bi počela.Ne vem če bi se vtaknila,ker je ravno soseda in s sosedi se ne bi kregala,če bi pa bila kar ena ženska z ulice,pa bi ji sigurno kaj rekla.Koza.Taka baba sploh nima rada svojega otroka,ki to počne.Nekaj mu je že manjkalo,če se je tako dolgo jokal,revček.

Vaney,moškim mali user posted image niso še tako zanimivi ali kako naj se izrazim,nimajo si z njimi kaj počet,so eni veliki otroci.Ko pa naši user posted image malo zrastejo...no,saj boš videla oz.user posted image boš bolj malo videla...

No,za mene je od rojstva skrbel moj zlati oči,me previjal,vozil okrog,kasneje na tekme in povsod.Ko je prišel iz službe,me je prevzel in moja mama je imela čas za vse.

Kar se tiče izdelkov in adaptiranega mleka,vse ki ga kupujete,so že mnoge ugotovile,da se v Mullerju najbolj splača kupovati.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
3.3.2008 22:15:04   
mala pikica
  Kako rastejo naši sončki...

datum rojstva, mamica, ime sončka
teža in velikost: ob porodu, 1.mesec, 2.mesec

user posted image 15.11. zasanjana - MARC JULIEN
3320 g, 45 cm
user posted image 19.11. karmyka - LEA in TEA
1460 g, 43 cm in 1350 g, 40 cm
user posted image 14.12. ljubljana - JAKOB
3625 g, 52 cm; 5650 g, 59.5 cm
user posted image 21.12. sani - MANJA
1875 g, 42 cm
user posted image 23.12. karatina - KARIN
3570 g, 50 cm; 4705 g, 53.5 cm; 5720 g, 57.5 cm
user posted image 25.12. mala pikica - GAŠPER
3450 g, 51 cm; 4200 g, 52.5 cm; 5000 g, 57 cm
user posted image 27.12. nana35 - KLEMEN
3340 g, 51 cm; 4350 g, 55.5. cm
user posted image 30.12. katee - ŽAN LUKA
3330 g, 49 cm; 4650 g, 54 cm; 5590 cm, 57 cm

user posted image 30.12. sonček balonček - MARUŠA
3400 g, 50 cm
user posted image 01.01. klepetka - LANA
3900 g, 54 cm; 4850g, 59 cm
user posted image 02.01. martinca - PATRIK
3320 g, 50.5 cm; 3950 g, 53 cm
user posted image 03.01. aurora6 - ANITA
4195 g, 53 cm; 4750 g, 55 cm
user posted image 04.01. benika - JAKOB
3500 g, 50 cm; 4050 g, 54 cm
user posted image 04.01. ursalara - LARA
3375 g, 50 cm; 4220 g, 54 cm; 5150 g, 57 cm
user posted image 06.01. suzanaKK - ALJAŽ
2950 g, 51 cm
user posted image 06.01. sunny morning - NEJA
4100 g, 54 cm; 5150 g, 58 cm
user posted image 07.01. lutiropan - KAJA
3250 g, 50 cm
user posted image 08.01. raja - AJDA
3000 g, 50 cm; 3500 g, 53 cm
user posted image 09.01. lusa - DAŠA
3500 g, 52 cm; 3780 g, 54.5 cm
user posted image 11.01. muzika - JAKOB
3440 g, 51.5 cm
user posted image 11.01. ursulina - LENART
3350 g, 52 cm
user posted image 11.01. katrin RR - ANŽE
2790 g, 47 cm; 3820 g, 49 cm
user posted image 12.01. nussy - MONIA
3590 g, 52 cm; 4970 g, 57 cm
user posted image   12.01. lejla14 - ALJAŽ
3720 g, 51 cm
user posted image 13.01. ulla78 - NIKA
3255 g, 50 cm
user posted image 13.01. majra - KATJA
3520 g, 52 cm
user posted image 14.01. urssyy - VIVIEN
3590 g, 50 cm
user posted image 14.01. nalin RR - JONAS
3450 g, 53 cm
user posted image 14.01. lunca1 - LUKA
3850 g, 53 cm; 5000 g, 56 cm
user posted image 15.01. zofija nr.2 - JON NATAN
3440 g, 49 cm
user posted image 17.01. anchikaa - DAŠA
3520 g, 50 cm; 4330 g, 52 cm
user posted image 20.01. dašabina - MIHA
3820 g, 52 cm
user posted image 20.01. triš - ŽAN
3380 g, 51 cm
user posted image 22.01. klaja - HANA
3350 g, 50 cm ; 4670 g, 55 cm
user posted image   22.01. barbas - KLEMEN
3810 g, 54 cm; 5700 g, 60 cm
user posted image 23.01. vaney - ANŽE
3160 g, 52 cm; 4500 g, 55.5 cm
user posted image 25.01. limma - NEŽA
2740 g, 50 cm
user posted image 30.01. mml - MATIC
3700 g, 54 cm
user posted image 30.01. obrigit - ŠPELA
2760 g, 49 cm
user posted image 31.01. alfabeta - AJDA
3550 g, 52 cm; 4730 g, 54 cm
user posted image 02.02. koala - ALEX
3200 g, 50 cm
user posted image 12.02. baby_08 - LANA
3980 g, 54 cm

Drage mamice, če želi katera spremljati rast svojega sončka skupaj z nami,
naj sporoči težo in velikost pri 1.mesecu, 2.mesecu,...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
3.3.2008 22:17:02   
nana35
mala pikica,res si pridna glede seznama!!user posted image

Pa no,saj moj dragi Klemena tudi kdaj previje in nahrani,pa vedno mi ga pomaga kopat.Meni pa pomaga tako,da posesa in pomije posodo.Pa kaj še hočemo več?

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
3.3.2008 22:39:43   
ursalara
No moj vecino casa dela in pride domov tam okol 4-5 in ko je doma se posveti najini hcerkici in meni,ni mu panike previt,nahrait,je pa rekel da kopal jo pa ne bo ker je malo storast za take stvari,ni tedna da ji ne bi kaj prinesel in ni dneva ki ji ne bi povedal kako jo je tezko pricakoval in kaj bosta vse počela,kaj ji bo kupil ja se vidi da sva oba raka po horoskopu pa sva malo custvene narave,midva nisva zureja no on je vcasih bil jaz nikoli imamo raje piknike,najini prijatelji najraje pridejo kar k nam domov ker jim je vsec narava in se kle ful sprostijo in lahko počnejo kar hocejo(jahajo,se vozijo z 4 kolesniki,....)Je pa res da ima moj kar nekaj hobijev jahanje,...in ga moram vcasih prav nagnat da se gre ukvarjat z svojimi hobiji.Drugace je pa priden in nimam pritožb cez njega saj se vcasih skregava ker sem, pac malo trmasta ampak je ze cez 5 min.bolje nihce ni popolen.
Klepetka,vaney evo nekaj za vaju sem prav po brskala za navodila za baby vac!V teh linkih pise glede uporabe,čiscenja,....
No poglejte si same pa boste videle da ta zadeva le ni tako strasna kot se slisi

http://babyvacslovenija.blogspot.com/

http://www.minisvet.si/aspirator-nos-p-1057.php?osCsid=d3c138b308a98082d1ebb3fcd4a7b302

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?