nana35 -> RE: Sončki januarčic 2oo8 (16.1.2008 20:18:32)
|
Lusa,tudi midva se kar dojiva po skoraj 1 uro,ker Klemen kar spančka sproti,pa ga moram malo zbujat.Zato si za ponoči izbrizgam mleko,pa je.Pa hvala bogu za te kapljice danes,da spi kot bubica-spet! Sprašuješ zakaj sva bila tako dolgo v bolnici!?Meni so se vneli šivi po CR in je svinjsko bolelo,dokler mi dr.ni odprl na levi strani rane-en šiv mi je prerezal in potem sem zagledala Boga!Bolečina je takoj prenehala,vse kar se je spodaj nabiralo se je potem izcedilo ven in vsak dan samo še malenkost,tako da sem potem šla domov po 12 .dneh.Sicer bi bila še dalje zaradi tega ker nimam vranice (prometna nesreča)in sem imela povišane bele krvničke v krvi (normalno je 300,jaz sem jih imela čez 800!)pa so mi predpisali terapijo z injekcijami,ki mi jih daje patronažna sestra ali pa sama,jutri dobim zadnjo in grem v lab.dat kri,da vidimo,kako je stanje.Hvala bogu da so me spustili domov,sem se jokala in vztrajala,da grem domov tisti dan,pa so me spustili potem,ko so dobili iz lab.napisano,kakšno terapijo bom imela.Tako sem šla domov šele zvečer,šla sem pa le. No,zdaj sem po enem tednu doma že veliko bolje,šivi so se lepo zacelili,mažem jih s fibrolanom...tako,da je to ta reč.Joj,sem bila dolga.Oprosti!! Nisem pa bila na tekočem,ali si rodila v vodi?? sani,te kapljice so proti napenjanju,lahko ti pa v nemščini napišem kaj je v njih,ker tega si sicer ne znam ravno prevest:41,2mg simehicon,1,2 mg sorbinsaure, 0,402 mg kaliumsorbat, 1,35 mg natriumcyclamat, 0,15 mg saccharin-natrium.Upam,da boš razumela.So tudi sladke,prav dobre so,sem poskusila,ampak jaz jih doziram v stekleničko ko si izbrizgam,tako kot piše v navodilih ali pa daš pred dojenjem malo,pa potem še malo,saj poskusiš,kako ti najbolje gre.Ali pa si malo izbrizgaš in daš noter te kapljice,drugo pa podojiš. So pa zelo učinkovite in res pomagajo,moje vse znanke in prijateljice so jih in jih še uporabljajo.Če imaš koga da ti jih prinese ali pa pošlje,če ima Avstrijo blizu ali pa greš sama.No,jaz bi šla tudi če bi bilo daleč.ker se splača,res je pomirjen in jaz sem olajšana.Greš pa do Lipnice v prvo lekarno,saj jo vidiš v centru Lipnice.Stanejo pa 8,90 evra. koala,tudi jaz sem poskusila proti krčem vse,tudi masažo okoli popka z weleda oljem,ampak učinek je šele zdaj po teh kapljicah. mala pikica,mi smo bili nekoč v mladih letih s Pappom zelo dobri prijatelji,ker smo bili tudi vsi s Pobrežja,pa po parih smo bili,on je hodil z mojo sošolko zelo dolgo,jaz pa z njegovim prijateljem,pa smo imeli čage skupaj,on pa nam je pel...res je imel lep glas,ja, je bilo res lepo tisto obdobje.Ampak se je pa zelo spremenil,zredil se je,postrigel... Spet sem dolga,po stari navadi,pa vidi se da Klemen rad spančka.Je še malo rumenček in pravijo,da so ti zlateničarji zaspančki.Ja,moj je živ dokaz,da je tako,samo da je mirno spanje,pa potegne... Lep pozdrav vsem skupaj.
|
|
|
|