nana35
|
limma,joj,to si pa nasekirala.Najbolj važno je da ni bilo nič in da je zdaj vse vredu! katee,ja to pri BB je tudi meni nekoliko neokusno,kri pa še druge zadeve,miške so še najmanj,to bi tudi jaz zmogla in ni bilo tako hudo.Bilo bi,če bi se Tjaša bala miši.Ta teden pa so bili psi...no saj imam zelo rada živali in vse,ampak to se mi pa ni zdela neka zabavna naloga.Me zanima kaj bo ta teden.Ja,tudi meni se zdi lepo,da Marko dobi nove zobe,sem brala v Nedeljskem dnevniku,da so iskali nekoga,ki bi mu podaril nov nasmeh. Pri nas pa je zjutraj deževalo,potem je sijalo sonce,zdaj pa gledam skozi strešno okno,ki je tik nad računalnikom,da je spet oblačno.S Klemnom bova vseeno šla ven,ko se naje. Triš,vidiš si se preveč veselila Pamele,zdaj pa ne bo nič.Pa kaj vse bi si lahko kupila,ko ti je dragi dal teleno luč.Jaz nimam toliko joškic,mi je kar prav,ker pašejo na mojo postavo.Zdaj pa sem itak na dieti,ki ni tako stroga,sem pa zvečer vseeno lačna .Glavno,da bodo šle kile dol,da se zmanjša ritka in trebuh. mala pikica,ti ko delaš trebušnjake,jaz sem jih včeraj zvečer spet delala,danes pa me vse boli,se vidi,da nisem vajena več migat.Tebe ne boli? Pa orbitrek naganjam vsaj po 20 minut,saj bi zdržala dalje,moč imam le volje ni,po domače povedano,se mi ne da ker sem lena za telovadbo.Ne razumem sama sebe,včasih sem bila prava športnica,atletika,pa plavanje sem trenirala in skoz kaj,vsega kar sem se lotila,mi je super šlo...da pa sem postala taka lenoba,pa si ne morem odpustiti. sani,jaz imam tudi občutek da ko Klemen ni z mano,da je samo doli pri babici in dediju,da se non stop joka,vsake toliko časa,pa zelo malo poje...pri meni se pa skoraj ne joče in vedno poje.Se mi zdi,da je kar navezan na mamo in mu ni lepo če je z drugimi.