|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
19.4.2008 8:14:59   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Triš,pridem k tebi ti delat družbo,ko boš čistila okna,jaz ti bom pa krpo podajala,pa čistilo...pa kapučino bi,prosimuser posted image .Vidim pa da imaš nov avatar, Antracitkauser posted image .

user posted image Nana full corti slikice tvojega sončka
Martinca krasna vabila

Ja včeraj me ni bilo ,ker smo bili cel dan v Ljubljani.Mož mi je rekel ,draga kupi kar hočeš in ne boste vrjele kaj sem prinesla domov ene hlače 3/4,svečke za dušo in ene dokolenkeuser posted image .V celi Ljubljani zame ni nič za oblečtuser posted image .No ta stavek sem slišala še danes zjutrajuser posted image .Za oblečt je ,ampak velika je rit pa Pamela tudi ni fajn bit,sem se danes prepričala.In potem ko se oblečeš vse stoji na hero.Bom šla pa gola na obhajilouser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 19.4.2008 8:18:47 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
19.4.2008 8:18:41   
katee

Pri BB-Marko pa spet na cesto,pa nove zobe bo dobil!user posted image

Meni se zdi to ful lepa poteza od njih!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
19.4.2008 9:07:07   
vaney
jutro.

jaz se pa včeraj nisem nič oglasila, ker sem clo popoldne do večera s kolegico bluzila po Supernovi, ati je pa doma čuval Anžetauser posted image (ja, ja, seveda, po 2 urah je poklical svojo mamo in ga je potem ona po vasi vozila z vozičkom in se važila z Anžetomuser posted image user posted image user posted image ). Celo uspelo mi je kupit kompletek svetlo modrih hlač in srajčka z dolgimi rokavi, ki se lahko zapnejo v kratke, zraven pa jopico v 2 odtenkih modre in 2 bela bodija. Vse skupaj je bilo 30€.

Drugače pa v Supernovi imajo previjalnico v wc-ju za invalide, še celo znak je na vratih. A to je na novo zdaj?

zdaj pa moram it spokat malega in greva v cvetličarno, ker ima tašča jutri rojstni dan....pa še sonček je, grem izkoristit...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
19.4.2008 9:24:56   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Drugače pa v Supernovi imajo previjalnico v wc-ju za invalide, še celo znak je na vratih. A to je na novo zdaj?

Ja, to je zdaj na novo. Prejšnji teden še ni bilo.

Evo, moj mali princ se je ravno zbudil. Jaz sem vmes že kopalnico pospravila, eno rundo perila dala prati. uf sem pridna.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
19.4.2008 9:58:02   
sani1
Pozdravljene!

No danes smo se pa prebudili v sončno jutro. Kako lepo. Kako dolgo bo pa zdržalo bomo pa videli...

sunny- včeraj sem res uživala. Sem si po negi obraza privoščila še masažo in je bilo super. Sem bila kot prerojena. In potem ko sem prišla domov je moja pupa že spala in je blo sploh lepo.

A vaši user posted image tudi jokajo, ko vas ni doma in nočejo jesti. Moja je cel odklop. Pa je vsak dan z očkom pa se igrata in smejita. Ampak ko me pa ni pa takoj čuti in mu dela same probleme. Že zdej kaj šele bo...user posted image

martinca- vabila so čudovita. Le kdaj jih bom jaz pisala? Upam, da kmalu...user posted image
A mi smo zdej ko si na RR dala vabila tudi povabljene na poroko? user posted image   Si predstavljaš, da te pridemo pogledat. Same babe z svojimi user posted image ....  Bi te kap, a ne? user posted image user posted image user posted image

mml- tvoja Manca je ravno prav stara zdej za vrtec. Če bi pa Matica vpisala pa vprašanje če bi dobila vrtec. Bomo očitno tudi mi mogli tu v bližini poiskati kakšno privat varuško. Mogoče poznaš katero?  Tvoja Manca pa bo sigurno uživala in predvsem nagajala otrokom. Si jo kar predstavljam tvojo malo lušno  kravžlasto navihanko...

vaney- pa si šla not pogledat, da je previjalna miza. Ker na vratih je že od začetka narisano da je previjalnica. Potem, ko smo se pa hoteli previt je pa ni bilo... Super, da si nakupila lepe stvari...

No zdej se je pa moja pupa zbudila in rabi družbo... Tako, da lep dan...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
19.4.2008 9:59:40   
sani1
katee- si pa res pridna.user posted image Tudi jaz perem zdej že drugo rundo...
Jutri bomo pa likale, a ne? Se greste danes kam potepat?

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
19.4.2008 10:47:44   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

A vaši user posted image tudi jokajo, ko vas ni doma in nočejo jesti. Moja je cel odklop. Pa je vsak dan z očkom pa se igrata in smejita. Ampak ko me pa ni pa takoj čuti in mu dela same probleme. Že zdej kaj šele bo...user posted image

Pri nas je bilo zadnjič podobno. Sem morala na eno sedmino user posted image pa je Gašper ves čas jokal, pa sploh ni hotel biti v vozičku, ga je dragi 5x ven pa not jemal, pa še obisk sva imela na kosilo povabljen. Smo se zmenili, da bosta z Gašperjem šla še v trgovino po solato. In ko sem prišla domov, obisk doma, solate nikjer, od kosila še skoraj nič, Gašper jokal, ati pa seveda živčen 100 na uro user posted image Ko sem vzela Gašperja k sebi se je takoj smejal, ga dala v voziček in je tudi takoj zaspal user posted image user posted image user posted image Takšni so naši sončki...

martinca- vabila so čudovita. Le kdaj jih bom jaz pisala? Upam, da kmalu...
A mi smo zdej ko si na RR dala vabila tudi povabljene na poroko?   Si predstavljaš, da te pridemo pogledat. Same babe z svojimi ....  Bi te kap, a ne?

Ni slaba ideja user posted image user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
19.4.2008 11:15:20   
nana35
limma,joj,to si pa nasekirala.Najbolj važno je da ni bilo nič in da je zdaj vse vredu!

katee,ja to pri BB je tudi meni nekoliko neokusno,kri pa še druge zadeve,miške so še najmanj,to bi tudi jaz zmogla in ni bilo tako hudo.Bilo bi,če bi se Tjaša bala miši.Ta teden pa so bili psi...no saj imam zelo rada živali in vse,ampak to se mi pa ni zdela neka zabavna naloga.Me zanima kaj bo ta teden.Ja,tudi meni se zdi lepo,da Marko dobi nove zobe,sem brala v Nedeljskem dnevniku,da so iskali nekoga,ki bi mu podaril nov nasmeh.

Pri nas pa je zjutraj deževalo,potem je sijalo sonce,zdaj pa gledam skozi strešno okno,ki je tik nad računalnikom,da je spet oblačno.S Klemnom bova vseeno šla ven,ko se naje.

Triš,vidiš si se preveč veselila Pamele,zdaj pa ne bo nič.Pa kaj vse bi si lahko kupila,ko ti je dragi dal teleno luč.Jaz nimam toliko joškic,mi je kar prav,ker pašejo na mojo postavo.Zdaj pa sem itak na dieti,ki ni tako stroga,sem pa zvečer vseeno lačnauser posted image .Glavno,da bodo šle kile dol,da se zmanjša ritka in trebuh.

mala pikica,ti ko delaš trebušnjake,jaz sem jih včeraj zvečer spet delala,danes pa me vse boli,se vidi,da nisem vajena več migat.Tebe ne boli?
Pa orbitrek naganjam vsaj po 20 minut,saj bi zdržala dalje,moč imam le volje ni,po domače povedano,se mi ne da ker sem lena za telovadbo.Ne razumem sama sebe,včasih sem bila prava športnica,atletika,pa plavanje sem trenirala in skoz kaj,vsega kar sem se lotila,mi je super šlo...da pa sem postala taka lenoba,pa si ne morem odpustiti.

sani,jaz imam tudi občutek da ko Klemen ni z mano,da je samo doli pri babici in dediju,da se non stop joka,vsake toliko časa,pa zelo malo poje...pri meni se pa skoraj ne joče in vedno poje.Se mi zdi,da je kar navezan na mamo in mu ni lepo če je z drugimi.

:))

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
19.4.2008 11:43:55   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

jutro.

jaz se pa včeraj nisem nič oglasila, ker sem clo popoldne do večera s kolegico bluzila po Supernovi

Jest tud ,škoda da se nisva kje srečali.user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
19.4.2008 11:48:36   
TRIŠ
Drugače pa sva šla z dragim danes še v dve trgovini tu dol in ne boste vrjeli.To kar sem iskala sem dobila.Enostavno,črno bela kombinacija,pa še nosim lahko pol user posted image .Mi je takoj lažje.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
19.4.2008 11:48:51   
Sunny Morning
Našo malo nosi polna luna in je šla včeraj že ob 19.00 spat, pa se je ob 20.00 zbudila, ob 21.00 jedla in šla končno spat ob 21.30. Je pa zgleda reakcija na pikico prišla za njo, ker danes še nima apetita...včeraj je ful pridno jedla.

IZVIRNO SPOROČILO: mml
sunny super, da si že zdrava user posted image

Zdaj sem si pa oko prehladila. Katastrofa. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katee
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
Katee meni je pa fizioterapevtka rekla, da moram za bolečine križa okrepit trebušne mišice.

Če krepiš samo trebušne mišice, potegne telo naprej in s tem se križ in hrbtenica raztegujejo in pride do bolečine. Če pa krepiš hrbet, to lepo uravnaš. Na splošno pa imamo trebušne mišice močnejše, zato je potrebno izvajati krepilne vaje za hrbtne mišice. Upam, da sem razumljivo napisala.

katee jaz sem bila pred leti, ko sem še trenirala, pri dr. Peharcu v Puli in on je tudi dajal ful povdarek na trebušne mišice. Njega je samo zanimalo, če lahko dvignem noge recimo 10-15 cm od tal in potem sem morala dvignit še trup. Meni ni bilo to nič posebnega, sem naredila brez problema, da bi kasneje zvedela, da Brigita Bukovec tega ni mogla takrat naredit. user posted image  Ves čas je govoril, da brez trebušnih mišic ni nič, tako da user posted image  Je pa tip strašni strokovnjak svetovnega formata, otroped ampak se je zdaj specializiral za težave stopal...mislim. Jaz sem šla k njemu, ker se mi je zaskočil meniskus in mi ga je tip nazaj naravnal, tako da ni bilo treba na operacijo. Pri njem sem še bila nekaj časa na fizioterapiji...sem mislila, da me bo pobralo, pa sem bila super pripravljena takrat. 10 dni kasneje sem skočila normo za EP, ostali dr. pa so me skoraj poslali na operacijo. Je pa bil tip reprezentančni zdravnik rokometne reprezentance Hrvaške, vsi največji športniki od Ivaniševiča, Petroviča, Kukoča...vsi so bili pri njem.

ursulina,danes sem gledala tvoje uhane in zapestnice,pa verižice v Mullerju,lepe izdelke imate,ni kaj.Všeč mi je,ko bo več časa,si kaj izberem!!

A to so tisti uhani, ki so na takih vrtečih stojalih?

Ajda user posted image za pridobljene gramčke.

nana35 ja ta igralni center kupujemo, zgleda vsi.

katee pri nas je tudi sonček, vendar tako piha, da nas bo odneslo.

nana35 jaz sem pred Nejo orbitrek gonila vsak dan po 60 minut ali pa celo več. Sem bila potem za ožet.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
19.4.2008 13:24:09   
vaney
glede previjalnice v Supernovi - sem šla noter in je takoj na levi strani previjalna omarica s previjalno blazino, podlogo. super.

triš, kaj pa nisi povedala, da ste bili včeraj v Ljubljaniuser posted image Ampak, saj spet ne bi videla Anžeta, ker sem šla jaz namesko kupovat in ga je Grega doma pazil. Z njim bi bolj malo kupovala. Danes sem v Baby Bentru kupila še copatke in kapico, tako da krst je rešenuser posted image Zdaj moram pa še sebe v nekaj spravit, najbrž kar v kakšno oblekico do kolen, ker obožujem krila in oblekiceuser posted image

pri nas je tudi čudovit sonček, ampak piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiha, da smo se samo hitro noter pobrali, ko smo prišli iz Črnomlja.

grem jest...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
19.4.2008 14:25:38   
Lunca1
He he a ni zanimivo kako naši dragi, ko morajo merkat user posted image , na pomoč pokličejo mame.user posted image

Meni pa Luka vedno bolj pogosto zavrača dojko, tako da si potem načrpam. V bistvu ne komplicira samo zjutraj, potem pa noče in noče. v bistvu je zdaj te dni tudi manj ješč, samo flašo mu še nekako dam. Danes je pa malo bolj jokec, samo vročine pa nima več. No zato sem pa jaz zdaj zakuhala na 38,4.user posted image  Aja pa mojega tudi že boli grlo.user posted image  no pa smo vsi.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
19.4.2008 14:32:55   
mala pikica

Meni pa Luka vedno bolj pogosto zavrača dojko, tako da si potem načrpam. V bistvu ne komplicira samo zjutraj, potem pa noče in noče. v bistvu je zdaj te dni tudi manj ješč, samo flašo mu še nekako dam.

Zgleda, da vedno več naših sončkov enostavno noče več v zizalend. Pa tako fajn je user posted image Gašper me včeraj niti 'povohati' ni hotel, kaj šele, da bi malo jedel. Pa sem bila umita user posted image user posted image user posted image Jaz si tudi črpam, tako vsaj dobijo našega mlekca, čeprav ni za vsak obrok.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
19.4.2008 15:05:10   
katee
Malčki na s že sedaj hecajo, Kaj šele bo. Jaz sem bila sedaj skoraj 2 uri na sprehodu. Malo je bilo sončka, malo oblakov, pa ful je pihalo.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
19.4.2008 16:30:15   
martinca
hvala vsem za pohvale glede vabil. mi je zdaj kar nerodnouser posted image

nana,
sem jaz tudi gledala BB. bo po moje saj službo lažje dobil, zdaj ko bo nove zobe imel. pa se bo nasmejal pa bo lep nasmešek imel.

jaz sem mu tudi kupila en lok z tremi igračkami gor. te pa se pritrdi na voziček ali pa na ležalnik. pa ko mu dam na ležalnik se tako krega z igračkami, da kar joj.

sani, bi me res kap da bi me toliko mamic in njihovih user posted image prišlo gledat na poroko. lahhko pa pridete na dekliščino.user posted image nana je že rekla da pride.

nana, sem zdaj videla da imaš nov podpis. pa še tako lepo je napisano.

no pa sem prišla do konca. midva bova danes še malo vabila okrog raznosila. tak da se bom bolj malo javljala.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
19.4.2008 16:36:52   
koala
Da vas na hitro pozdravim, dokler se še Alex pogovarja z klovni na vrtiljaku.

Katee ti si spraševala za bolečine po CR, jaz jih ne čutim razen če me mali brcne v rano, kar pa je pri previjanju kar pogosto.

nana kako se pa reče tej kremi proti temencem? Mi se bojujemo z njimi, pa boj izgubljamuser posted image .

Igralni center pa pri nas niti slučajno ni zanimiv.

Moj sonček pa joka takoj ko rit iz sobe umaknem, tudi če je ati zraven, pol pa samo v prostor pridem pa je vse OK.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
19.4.2008 16:44:26   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
martinca- vabila so čudovita. Le kdaj jih bom jaz pisala? Upam, da kmalu...
A mi smo zdej ko si na RR dala vabila tudi povabljene na poroko?   Si predstavljaš, da te pridemo pogledat. Same babe z svojimi ....  Bi te kap, a ne?

Ni slaba ideja user posted image user posted image user posted image

Huda ideja!user posted image  Martinca pa dol pade in je treba poroko prestavit. user posted image

Lunca1 user posted image za celotno družino.

IZVIRNO SPOROČILO: katee
Malčki na s že sedaj hecajo, Kaj šele bo.

Veš kaj bo? Pizuser posted image , jih bo treba kar oreng zagrabit.

Mami mi je kupila nove igrače za stolček in sem čisto navdušena
user posted image
Sem ji kupila dve novi igrači, ki gredo drugače na igralni center in se že 30 minut ful užiga...je čisto popizdila od veselja...kaj bo šele v igralnem centru. Sem pa bila v BC danes in mi je prijateljica rekla, da me v torek, ko jih dobijo zagotovo pokliče. Bova šli z Nejo takoj iskat.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
19.4.2008 17:34:07   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

ursulina,danes sem gledala tvoje uhane in zapestnice,pa verižice v Mullerju,lepe izdelke imate,ni kaj.Všeč mi je,ko bo več časa,si kaj izberem!!

A to so tisti uhani, ki so na takih vrtečih stojalih?

Pri nas v Mb niso na vrtečih stojalih,so obešeni eni pod drugimi v vrstah,pri nas jih imajo tam,kjer je osebna kozmetika,geli za tuš ipd.Gor pa piše Ursulina.Tako sem jaz vedela,da je to naša Ursulina,ker smo se že o tem pogovarjale.Jaz pa imam rada te reči.
Orbitreka ne morem goniti niti slučajno 60 minut,ker sem lena v glavi.Moj user posted image  pravi,da sem fizično močnejša kakor on kar se tiče napora, samo da nimam volje,on bi rabil mojo moč in njegovo voljo,pa bi bilo najboljše.

Ja,pri nas tudi hudo piha.Klemen je bil zunaj z atijem in je ati rekel,da je moral držat voziček z obema rokama kar močno in to je resno mislil,ker so bili tako sunki,da se je bal,da bo voziček prevrglo.

He he a ni zanimivo kako naši dragi, ko morajo merkat user posted image , na pomoč pokličejo mame.user posted image

Se strinjamuser posted image .Moj tudi.Ko ima malega in jaz kaj delam,ga že vidim v hrbet kako odhaja dol po stopnicah v pritličje k mami.user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: koala

nana kako se pa reče tej kremi proti temencem? Mi se bojujemo z njimi, pa boj izgubljamuser posted image .

Kupi se v lekarni in je od Mustele,imajo šampon in kremo,pa mi je farmacevtka svetovala kremico,ker je baje bolj intenzivna.In res sva se hitro rešilauser posted image .

Lunca,čimprej se vsi doma pozdravite,to pa je res neprijetno,če ste vsi zanič.

Čau.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 19.4.2008 17:35:26 >

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
19.4.2008 18:14:06   
katee

Kupi se v lekarni in je od Mustele,imajo šampon in kremo,pa mi je farmacevtka svetovala kremico,ker je baje bolj intenzivna.In res sva se hitro rešilauser posted image .

Jaz sperem tudi s šamponom od Mustele. Res zelo pomaga! Itak imam pa že celo kolekcijo od mustele. Uporabljam še losion za kožo in po njem ima res zelo gladko. Še tisto, kar nisem mogla odpraviti z ribjim mazilom, je šlo s tem losijonom lepo stran. Pa dobila sem še kremo z zaščitnim faktorjem in bom s pridom tudi to uporabljala. Meni je zakon firma!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
19.4.2008 19:16:07   
koala
Hvala punce, kaj bi jaz brez vas!!!!!!!!!!! Grem takoj v ponedeljek po njo. O kremi za sončenje sem pa že tudi jaz razmišljala, zdaj ko je sonček vsak dan močnejši. Ima katera izkušnje z Niveino lremo za sončenje? Aja pa še eno vaprašanje. A je Mustela testirana na živalih?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
19.4.2008 19:33:39   
katee

Ima katera izkušnje z Niveino lremo za sončenje?

Kako deluje na otročkovi koži ne vem, ti pa lahko povem, da moji koži ne odgovarja. Sem pred leti dobila neke pike po obrazu po tej kremi, tako da je jaz ne bom uporabljala; ne zase, ne za malega.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
19.4.2008 20:54:03   
nana35

A je Mustela testirana na živalih?

Ne bi vedela.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
19.4.2008 21:28:25   
klepetka
ojla

danes bom za spremembo čisto kratka (bom jutri nadoknadila  v dolžini postauser posted image ),samo toliko da  se pofočkam ,ker me že cel dan boli glava in mi glih ni ,da bi  bila zdajle še pokonc.
Verjetno zaradi pomanjkanja spanja ,ekr ga je Lana zadnjo noč svirala do amena -bujenje na 2 uri s tečnarenjem v paketuuser posted image .
Bo boljeuser posted image

želim vam lahko noč.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
19.4.2008 21:35:00   
karmyka
Večerr.user posted image
Da se na hitro javim ni ma kaj dosti na forumu ponavadi grem na hitro pogledat forum dvojčki pa spat za ta del pa mi enostavno čas ne dovoljuje.user posted image

No danes smo stari 5 mesecev korigirano 3 mesece, ker hodimo redno na nevrofizoterapije nam je na zadnjem pregeledu fizioterapevtka povedala da zelo lepo napredujemu in da imamo za tri mesece lep razvoj.user posted image

Bili smo tudi na pregledu pri pediatru mere so pa takšne
TEA 5100g 57cm o.g.41 LEA 5400g 59cm o.g. 41cm.

Drugače pa spimo zaenkrat še kar od 8h pa do 6h.
Obrok smo malo povišali in smo prešli na 15o-200ml.

Toliko zaenkrat da sem povedala da so  moje punce zdrave in da lepo napredujejo.
Vsem vašimuser posted image user posted image user posted image   pa želim čestitke za obmesečnice in mamicam ki ste imele rojstni dan vse najboljše.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?