ursalara -> RE: Sončki januarčic 2oo8 (15.4.2008 13:47:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa Vaney-to ravno ne drži ,da ne bi smeli k drugemu župniku.Očitno sta ta dva župnika precej povezana ali pa se ta drug župnik boji vašega .Ker mi smo hoteli tud imeti krst v drugi občini ,kjer je pokopana Ajša ,pa nama je lepo razložil ,da bi bilo fajn ,da bi Dašo krstili v naši občini ,ker bo tam obiskovala verouk(če bo) ,če pa res ne želimo ,pa naj kar pridemo k njemu.Vsak se sam odloči kje bo krsstil otroka in tu ni "ZAKONA".Mogla sem se izkašljat. Se strinjam! IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ RABIM POMOČ kaj naj kupim Žanu igralni center ali gugalni stolček z igralnim lokom Jaz imam oboje in zaenkrat bolj uziva v gugalniku igralni center jo se ne zanima tok se igra in se zamoti samo bo prisel na svoj racun malo kasneje se mi zdi da je oboje dobro imeti!! IZVIRNO SPOROČILO: sani1 piba- ne primerjaj svoji deklici, ker je to najslabše. In če boš že zdej to počela boš kasneje ko bo Klara velika podzavestno kdaj tudi to naglas izrekla in se bo Klara počutila grozno. Verjemi- govorim iz izkušenj... Vse bo dosegla, še prehitela jo bo. In zavedaj se, da je vsak človek zase svet.. Boljse povedano ze ne bi moglo bit se popolnoma strinjam z tvojim komenatrjem! Nussy prejle sem ti pozabila nekaj napisati ne sekiraj se za avto pleh je pleh se da popraviti samo da je z vami vse ok pa je to to!
|
|
|
|