Anonimen -> Danes sem razpenjena (8.1.2008 9:40:17)
|
Vse tisto, ki to berete, naj vam najprej povem, da sem danes zelo jezna na svojega. Cel teden ga že prosim, naj gre po mleko, njegov odgovor je, bom že, a takoj rabiš? itd... In danes zjutraj, ko gredo otroci v šolo ugotovim, da mleka ni več. Jaz pač v trgovino ne morem iti. Potem se petelini, zakaj hodimo v Mercator, če je najdražje. Nabrala sem namreč 250 pik in imam za vnovčiti 40 eur, a jih naj stran vržem al kaj. Sicer pa gledam na cene bolj kot on. Da ne omenjam, kaj mi prinese, ko mu dam spisek... Kupila sem voziček (je rabljen, tako, da ne bi kaj dosti zgubila na ceni), ki mi ni všeč, rada bi ga prodala in ga kupila tistega, ki mi je res všeč (novega). Res je nekaj za doplačat, ampak moj se petelini, če imam preveč denarja. A ko pa on zmeče za cele tri ribe 150 EUR, da bi preživele, ker so se bile "killave" in so se nazadnje okoli obrnile, je pa v redu. Njegov izgovor je, da so mu te tibe taaaaaaako zeeeeeelo pomenile, ker jih je kupil na dan rojstva otroka. Kaj bi ve naredile z vozičkom. Ma nekaj me na vozičku moti in me moti kakorkoli na njem naredim? Pač se ne morem z njim sprijaznit. Ne me prosim napadat, ampak samo vaše mnenja bi prosila, je pač danes en dan od tisti, ko sem raspenjena. LP
|
|
|
|